Bruseren Diverter er utæt

06/21/2013 by admin

En bruseren diverter er knap eller håndtag du tænder for at flytte strømmen af vand fra dit badekar tud til håndbruseren. En utæt diverter vil ikke fuldføre denne overførsel ordentligt, så vand vil stadig flyder ud af badekarret tud når du prøver at tænde bruseren. Over tid, kan skiver inden for din omskifter, eller endda selv, metal ætse, der kræver udskiftning.

Instruktioner

•Anvend en skruetrækker til at fjerne skruen sikring bruseren diverter knop på væggen. Trække diverter knop fra bruseren væggen. Hvis der er korrosion holder knop på plads, wrap knop i en gammel klud og stramme en skruenøgle over det. Drej skruenøglen frem og tilbage, indtil du løsne knop og derefter trække det ud.

•Løsn bolten holding omskifter forsamling i sted med skruenøgle og derefter skru den hele omskifter forsamling for at fjerne det fra væggen.

•Skru de nye diverter forsamling ind i væggen, og brug skruenøglen til at stramme det to til tre flere drejninger. Skubbe møtrikken over ende af omskifter forsamling og skrue at i sted med Skruenøglen.

•Slip diverter knappen tilbage over forsamlingen og hånd-spænd den ind i den korrekte position. Tænd badekar hane og teste diverter knop for at sikre vandet strømmer til brusehoved når du flip håndtaget eller Drej knappen korrekt. Brug en skruetrækker til at sikre skruen, der holder knop på plads.

•Applicer en perle af caulking langs kanten af den knop plade, hvor det møder muren. Lad caulk tørre ifølge pakke retninger, før du bruger bruseren.

Tips & advarsler

  • Hvis din diverter er en del af din faktiske badekar vandhane og ikke en separat forsamling, blot at udskifte vandhanen når diverter bliver utætte. Vandhaner enten skrue på og ned eller har et enkelt sæt skruen holder dem på plads, som du kan fjerne med en hex skruenøgle.

Relaterede artikler