Drywall Tips og Knockdown loft teksturer

06/23/2013 by admin

Drywall Tips og Knockdown loft teksturer

Jævn, problemfri arbejde af drywall fagfolk gør drywall installation og efterbehandling synes svært. Men ved hjælp af grundlæggende tips, gør det selv-builder kan hænge drywall, tape sømmene og oprette knockdown teksturer på både vægge og lofter. En fortrolighed med professionelle drywall teknikker og finish teksturer forbereder den amatør drywaller at skabe en attraktiv og holdbar vægbeklædning.

Brug korrekt afstand og mønster til lang levetid

Fordi væg indramning medlemmer, såsom træ studs og vedlagte drywall udvide, kontrakt og skift, ark skal være korrekt fordelt og forudsætninger for at reducere revner og sikre stabilitet. I almindelighed forlade 1/8 tomme plads mellem tilstødende plader af gips og plader, gulve og lofter. Selv dækket med fælles bånd og sammensatte, en 1/8 tomme hul reducerer eller forhindrer revnedannelse og peeling. For at øge strukturelle integritet, installere drywall fagfolk gips plader i en forskudt mønster. Hvis du vil installere ark i en forskudt mønster betyder opfylder hjørner af arkene ikke; snarere, hjørnerne falder på eller i nærheden af midten af arket i den tilstødende række. Forlader ekspansion huller og ved hjælp af korrekt installation mønstre sikrer, at din drywall installere vil forblive stabil og glat som længe som muligt.

Fremskynde et Job med automatiske værktøjer

Mange gør det selv-bygherrer overveje at tape den vanskeligste del af drywall installationsprocessen; anvende glat, selv lag af fælles bånd og sammensatte kræver en let berøring og sans for detaljer. Dog selv drywall entreprenører foretrækker at automatisere den tape proces og en række værktøjer findes for at gøre tape nemt og hurtigt. Automatisk tape værktøjer består typisk af en fælles sammensatte dunk, tape hjul og stang. Du kan tape en joint med en automatisk taper, drywaller simpelthen presser værktøjets kroppen mod en gipsvæg fælles og kører værktøjet på tværs af den fælles længde. Automatisk tape tools gælder både fælles bånd og en glat, selv lag af stof. Heldigvis for gør-det-selv er automatisk drywall værktøjer bredt tilgængelige for både køb og leje.

Knockdown loft teksturer

Selvom knockdown loft teksturer varierer meget efter den hånd, der anvender dem, giver en beskrivelse af de grundlæggende typer af knockdown teksturer begynderbrugeren drywall finisher med en idé om de væsentlige attributter af alle knockdown teksturer. Der er tre meget forskellige knockdown teksturer: Californien knockdown, slag-børste knockdown og Sante Fe knockdown. Californien knockdown består af glatte, krum globs, generelt trowelled til inden for 1/16 tommer af drywall's overflade. Slag-børste tekstur er tykkere end Californien, ca 1/8 tomme, og består af sammenvævede, lineær farveprøver af fælles sammensatte. Sante Fe tekstur har en medium tykkelse og funktioner adskilte kniv mærker, der producerer en fanlike mønster.

Relaterede artikler