Hvor godt en damp moppe Sanitize?

June 25

Hvor godt en damp moppe Sanitize?

Rengøring af gulve uden hård brug af kemikalier er et must for mange familier. Kæledyr og børn sundhed er en høj prioritet, og noget at bringe det er ikke risikoen værd. Damp mopper tage bekymringen og besværet ud af at få en række gulvoverflader rene. Ikke kun de rene uden kemikalier, men mange af dem sanitize gulve samt.

Temperatur for desinfektion

Den minimale temperatur til at dræbe fødevarebårne materiale er 165 grader F, men Centers for Disease Control anbefaler 212 grader F til at fjerne en bredere vifte af bakterier. En temperatur på 130 grader F er nødvendig for at dræbe husstøvmider, miljø, sundhed og sikkerhed Online. Pr. definition, bør damp mopper sanitize når deres vand når et kogepunkt på 212 grader F. husejere omhyggeligt undersøge enheder, selv om, fordi damp kan køle så meget som 100 grader F ved den tid, det bevæger sig på gulvet.

Bedste desinfektion mopper

Ifølge anmeldelser på ConsumerSearch er damp mopper, der tjente gode anmeldelser Haan FS-20 Sanitizing damp moppe samt Haan SI-35 Slim og lys Sanitizing damp moppe. FS-20 sanitizes i bare ét minut, og ud over sanitizing gulvarealer, det kan bruges til at rense bakterier i badeværelset, på bordplader eller at dræbe husstøvmider på polstring. Selv med hovedet mindre damp SI-35 renser og sanitizes godt. Dens vandtank er større og flytbare, i forhold til FS-20, men kan ikke bruges til at rense enhver overflader end gulve.

Bedste damp mopper

Mops, damp rene, men der ikke desinficere, overveje Bissell 1867-7 damp moppe. Det er positivt gennemgået for sin evne til rent i snævre områder og dens store vandreservoir. Det er muligt at desinficere med denne damp moppe, men det skal holdes på plads til 15 sekunder, hvilket kan beskadige gulve og tage lang tid at rydde et stort gulv. Shark damp lomme moppe S3501 er et populært valg når desinfektion er ikke en prioritet, men det koster mere end Haan FS-20, som desinficere. Moppen har at blive pumpet for at udlede damp, som kan være trættende. En test løb af "Wall Street Journal" fandt, at mop er gode til rengøring pletter, selv--bedre end Bissell 1867-7.

Overvejelser

Før du køber en damp moppe, forskning, hvor lang tid det tager for mop til at udlede damp på den korrekte temperatur. For værelser af en betydelig størrelse, kan ved hjælp af en damp moppe med langsom udsender gange gøre for en møjsommelig renseprocessen. Tror også, om hvordan du ønsker at bruge renere--bare for gulve eller andre overflader, også.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com