Følgesvend stauder til jomfru græs

June 26

Følgesvend stauder til jomfru græs

Miscanthus sinensis "Maiden græs" er en yndefuld, elegant prydplanter græs ofte plantet i landskaber, rock haver og xeriscapes. Fra dværg sorter til planter, der kan nå 7 fod høj, jomfru græs er tilgængelig i et bredt udvalg af løv varianter, herunder farve og brogede blade. De slående plumelike frø hoveder dukke op i sensommeren i fjer nuancer af creme, gul eller rød.

Tæppe blomst

Gaillardia aristata "Tæppe blomst" med lyse, flerfarvede cirkulære blomster er en ideel følgesvend flerårig for Jomfru græs. En tørke-tolerante hårdfør plante, tæppe blomst blomstrer en overflod af blomster fra maj til September. Hvis frø hoveder får lov til at modnes i efteråret, bliver anlægget let reseed. Tæppe blomst trives i fuld sol og kan tilpasses til enhver god dræning jord. Planten vokser til en højde af 18-24 inches, hvilket gør det til en perfekt gratis plante til den massive jomfru græs til at skabe blikfang i din landskab.

Solhat

Echinacea "Solhat" er fundet de fleste ofte blomstrer i lilla, pink eller røde, men nyere sorter er blevet indført i hvide, gule og orange blomster. Solhat planter er let pleje, tørke tolerant, vil vokse i næsten enhver jordtype og vil blomstre hele sommeren, især hvis deadheaded. En langvarig daisy-formet blomst med Centre der ligner et stort oppustede kegle, solhat gør en blød, farverige følgesvend til jomfru græs.

Sortøjede Susan

"Sortøjede Susan," Rudbeckia hirta, tilføjer en lyse og muntre indslag til din landskab med en masse gule blomster, der er 2 til 3 inches lang. Sortøjede Susan planter vokse til højder på over 3 fødder, med lange 6-tommer blade, der har en attraktiv figur, der tilføjer visuel interesse. Planten blomstrer fra juni til oktober og vil let reseed, som kan forårsage black-eyed Susan planter at blive overfyldt eller invasive.

Liatris

Liatris er ofte omtales som Blazingstar og er en elegant, slank blomstrende staude, der blomstrer i lilla eller hvide. En hårdfør plante, liatris' blomstrende stilke stigning fra korte, grasslike løv til højder der spænder fra 18 tommer til op til 4 fod. Dyrkes i en gruppe eller en klynge, vil liatris blomstre fra midten af sommeren til efteråret. Følgesvend til jomfru græs, liatris, især den lilla blomstrende sort, trækker visuelt øjet til de bløde frø faner af Jomfru græs. Blomstrende stilke også gøre en ideel cut blomst.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com