Colorado plante identifikation

June 27

Colorado plante identifikation

Colorado er hjemsted for en række forskellige former for planter. Kaktus, træer, buske, vilde blomster og spiselige planter kan alle findes i forskellige områder af staten. Planter i Colorado vokser i mange forskellige økologiske regioner, fra de høje koldere bjergrige opstalter at lave områder, i tørre og fugtige områder, selv i ørkener og stenede bjergskråninger.

Kaktus

Kaktus er tornede planter, der lever i de tørreste områder. Der er ca 25 forskellige arter, der er bosat i Colorado. Beehive kaktus er fundet i Pinyon og enebær bæltet i de tørre områder i lav højde. Beehive kaktus er lille, lav til jorden og ligner en bikube. Figenkaktus kaktus er en frugtbærende kaktus. Det er fundet i tørre klippefyldte områder i lave højder. Figenkaktus vokser lav til jorden og kan identificeres ved dens store torne og frugt med små pigge og blomster vokser fra dem.

Buske

Buske i Colorado er ofte spiselige, men helt forskellige bortset fra, at. Den røde hindbær vokser på tørre, klippefyldte skråninger fra foden til Montane. Planterne kan findes frugtsætning i August og September med røde hindbær. Plantens blade er grønne og flade med en subulate figur, slutter i et punkt. Smalbladet yucca planter kan også findes voksende i Colorado. Det kan observeres i tørre bjergskråninger, ørkener, sletter og foden ved lavere højder især i ponderosa bælte omkring 7000 fødder. Yucca har lige, tørt udseende rørformede blade vokser fra et midtpunkt, hvor det møder jorden og hvide blomster, der vokser fra en stilk, der spirer fra midten af planten.

Træer

Træerne i Colorado er brugt til at tørre klimaer. Pinyon pine vokser i høj ørkenen steder og findes især i Pinion enebær woodlands. Pinyon er et fyrretræ og ligner et juletræ med grønne fyrrenåle. Russisk oliventræet vokser nær vandløb ved lavere højder og er meget almindelig på forreste række. Det er en pryd træ fra Europa og er blevet en invasive arter af træ. Det producerer frugt, der ligner oliven, men de er ikke relateret til faktiske oliventræer. Den russiske oliven har subulate blade, der kommer en punkt og klynger af små blomster.

Vilde blomster

Colorado er hjemsted for farverige krydderurt. Sunflower kan findes voksende på vejsider og åbne marker. Det er en stor gul blomst med en grøn stilk og blade. Sunflower er kendt for sine spiselige frø. Dogrose kan findes i foden bjergområderne langs vandløb og områder med tilstrækkelig fugt til at vokse. Blomsten er lyserød og blade og stilke er grønne. Bladene er subulate og kommer til et punkt.

Spiselige planter

Der er et væld af spiselige planter i Colorado. Vild mynte vokser langs vandløb og fugtige områder. Det lugter mynte. Dens blade er grøn og subulate. Vilde jordbær vokse i skoven i skyggefulde områder. De har grønne blade og små røde frugter der ligner store-købte jordbær men meget mindre. Vilde løg er fælles fra sletterne til sub-alpine områder. Det også vokser i fugtige enge og bjergsider. Det har en lineær blad og pink, lavendel eller hvide blomster. Løg vokse under jorden. Den vilde løg lugter kraftigt som et løg.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com