Teaberry Gum ingredienser

June 28

Teaberry tyggegummi er en tyggegummi, der blev fremstillet af D.L. Clark Gum Co i det tidlige 20. Det er i øjeblikket fremstilles af off-shoot Clark Gum selskab, i Buffalo, New York. Teaberry gum blev bemærket for sin milde smag, som var en krydsning af kanel og mynte, med en subtil kick. Den lyserøde gum fik navnet det var da i det sydøstlige USA i løbet af denne æra, "teaberry" henvises til vintergrøn, som var rigelige i området.

Ingredienser

Ingredienserne i Clark's Teaberry Gum er kunstig smag, blødgørere, majssirup, gummibase, sukker og kunstige farve (opført som FD & C Red 40). Den anbefalede portionsstørrelse er en pind, og tyggegummi består af 10 kalorier, 2 g sukker, 2 g kulhydrater og ingen natrium eller fedt.

Sukker

I modsætning til fleste af tyggegummi mærker, der er produceret i USA i den moderne dag, Clark's Teaberry Gum doe ikke indeholder nogen kemiske sødestoffer, ligesom asparatame--bare almindeligt sukker. Tyggegummi indeholder også ikke fælles gum tilsætningsstoffer, som phenylalanin eller acesulfam, bruges til at oprette tyggegummi, at tilbyde varig smag.

Østlige Teaberry

Navnet på tyggegummi kommer fra det østlige teaberry, som har oprindelse i det nordøstlige USA og er medlem af familien heath (Ericaceae). Den østlige teaberry er kendt videnskabeligt som Gaultheria procumbens, og er en rodstokagtig, Krybende busk, der vokser almindeligvis 6 inches høj. Det tyggegummi smag er afledt af anlæggets skarpe wintergreen duft, der er synlige, når knust. Andre funktioner af den østlige teaberry omfatter dens lys pink blomster, (som er formet som urner), dyb grøn, børstehåret tandede og blanke blade og duftende, scarlet frugt. Planten blomstrer i sommermånederne.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com