Sådan fjernes en hane kompression montering

07/02/2013 by admin

En vandhane har flere kompression fittings rundt i bunden, og når de bærer, det er tid til at udskifte dem. At fjerne fittings kræver afmontering af din vandhane, så du kan få adgang til montering og skub det ud. Den mest almindelige montering er O-ring, som ligger omkring cartridge i vandhanen. Tager off denne del vil kræve et par specielle værktøjer, men det tager kun omkring en halv time til at fuldføre opgaven.

Instruktioner

•Shut din vandforsyningen til at stoppe vandstrømmen til din vandhane. Luk enten pipe ventiler under vasken på vandhanen eller hjemmets vand main nær vandvarmeren.

•Tag hætten på vandhanen 's håndtere og skru håndtaget skruen under fælles landbrugspolitik med en unbrakonøgle eller en stjerneskruetrækker, hvis skruen er en Phillips-head skrue. Skub håndtaget ud hane ved at trække tilbage på håndtaget; det vil komme ud når håndtaget skruen er helt ud.

•Tag afdækningen eller trim plade ud af at skrue skruer i pladen og popping det. Skub ud trim ærmet med dine hænder.

•Tag O-ring kompression montering under ærmet ved at skubbe det ud patronen. Bruge dine hænder eller en skruetrækker til omhyggeligt lirke det fra omkring patronen.

Tips & advarsler

  • At erstatte montering, blot skubbe en ny over patronen og derefter samle vandhanen.

Relaterede artikler