Hvad betyder årlige forhold til blomster?

July 4

Hvad betyder årlige forhold til blomster?

Blomsterne er klassificeret som enårige har bestemt levetiden for hvornår de vil blomstre og dør. At vide, hvornår en blomsten vil blomstre hjælpemidler du i at vide det bedste tidspunkt at plante især blomster.

Definition af enårige

Generelt, fuldender en blomst, der er klassificeret som en årlig dens livscyklus af voksende, blomstrende og indstilling frø alt i et år. Blomsten derefter dør.

Typer af enårige

Etårige planter er yderligere kategoriseret efter de vejr og jord betingelser, at de trives i. Hårdføre enårige er mere tolerante over for frost, men normalt dø når sommervarmen kommer fordi de ikke kan tåle varmt vejr. På den anden side ikke kan bud etårige planter tåle frost i vinter eller koldt jordtemperaturer. I mellem to er half-hardy enårige, der ikke kan modstå vinterens barske kulde og kan også dø i varmen sommer.

Hvornår man skal plante

En årlig bloom tid bestemmer, hvornår det skal plantes. Etårige planter der blomstre i løbet af sommeren og efteråret, og dø med den første frost, er plantet i foråret efter fare for frost er overstået. Etårige planter, som bliver blomstrer om vinteren og foråret, så dør i sommer, er plantet i efteråret.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com