Arbor ideer til en dekorativ privatliv hegn

July 28

Dorne kan tilbyde hyggelige og eksotiske privat pusterum, hvor du kan slappe af og glemme alt om den daglige trummerum. Afhængigt af hvor du bor og hvad klimaet er, kan din arbor støtte duftende dufte og blomstrende kolonner. Arrangere buske og vinstokke på arbor polakker til afsnittet eller vedlægge dit private område. Vælg planter til yearlong dækning eller årstidens udvalg.

Morgen herligheder

Morgen herligheder vokse på støtte strenge, som du kan knytte til din arbor. Plante frø eller stiklinger i bunden af arbor understøtter og overvåger væksten. Du kan træne vinstokke langs strygere og også langs arbor polakkerne for mere komplet dækning og beskyttelse af personlige oplysninger. Farverige blomstrer vil hilse på dig hver morgen.

Druer

Vinstokke er en fantastisk måde at forbedre privatlivets fred. De giver også en interessant diskussionsemne og potentielt en spiselig produkt. Disse vinstokke vil har store blade og overhæng godt og giver masser af skygge. Kan du bruge metal polakker til at understøtte denne type arbor anlæg. Du har masser af privatlivets fred med en mur af vinstokke.

Jasmin

Jasmin giver skygge, privatliv og en dejlig, berusende duft når blomsterne blomstre. Start vinstokke langs bunden af arbor polakker og se dem vokse. Tillad vinstokke at vride rundt polakkerne i en spiral mode. Når de når toppen af arbor, vil de forme til en sammenfiltret loft. Du vil have masser af privatliv og romantiske omgivelser, også.

Baby roser

Mange typer af roser er velegnede til udplantning på en løvhytte til et privatliv hegn. Baby roser er især god til at bruge til at oprette et traditionelt inspireret område. Vælg en type eller et par sorter eller farver, som passer godt sammen. Plant de lille træ buske langs bunden af hver stang på arbor. Sørg for at passe dem med passende vegetabilske fødevarer og pleje.

Passionsfrugt

Hvis du bor i et tropisk område som Hawaii, er en passionsfrugt arbor en attraktiv og aromatiske forslag til dit privatliv hegn. Disse vinstokke har tendens til at vokse hurtigt og har fuld blade perfekt til dækning. Sart lilla og hvide blomster vige for lækre passion frugter, fuld af Vitamin C. Brug robust træ indramning til din arbor privatliv hegn, som disse vinstokke er produktiv. Trimme væk overskydende vinstokke, når de får også uregerlige, og beskære når frugterne er høstet.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com