Hvordan opbygger jeg en Garage tilføjelse?

July 10

I områder hvor der er dårligt vejr, kan du overveje at bygge en garage som en tilføjelse til dit hjem til at beskytte dine køretøjer. Også, en garage kan give ekstra lagerplads til dit hjem. Projektet kræver nogle tekniske præcision; Du kan være nødvendigt at konsultere en ekspert før går fremad.

Og -planlægning

Hvis du bor i et område med vejret problemer, vil du ønsker at planlægge din bygge for en periode, hvor vejret vil være på din side. De bedste måneder vil være tidlig om foråret og forsommeren. Vigtigere er, vil du oprette detaljerede skitser af garagen du har planer om bygning. Hvis du arbejder med en hovedentreprenør, Sørg for, at han har en detaljeret plan for hvordan garagen, der vil se. Ifølge Mark Donovan af Remodelingmyspace.com, bør disse planer har tværsnits udsigt over garagen, der angiver den fod/foundation overgange samt overgange mellem væggene og spær eller loftet i garagen.

Arbejdstilladelse proces og omkostninger

Når du foretager enhver tilføjelse til dit hjem, skal du kontakte byen for at opnå tilladelser. Ofte entreprenører vil opbygge strukturer, der ikke er blevet behørigt tilladt. Lad ikke dette ske fordi det negativt kan påvirke værdien af dit hjem, bør du beslutter at sælge det i fremtiden. Din hovedentreprenør bør have kendskab til at få de relevante tilladelser for en garage tilføjelse.

Du vil også ønsker at rådføre sig med hovedentreprenør om forkalkulation af garagen. Du og din hovedentreprenør vil udvikle en "bill af materiale,", som beskriver alle de materialer, der er nødvendige for at bygge den tilføjelse, herunder foundation og træ materialerne. At skabe en stykliste sikrer, at du kan få et omkostningsestimat på et hjem forbedring butik før opbygningen af garagen. Du vil gerne skal du sørge for, at et "firma faste" overslag over omkostningerne inden opførelsen.

Byggeri

Som med mange byggeprojekter, støde folk ofte på uforudsete problemer og hindringer ved opbygning af en garage. Det er vigtigt at rådføre sig med din hovedentreprenør om at have en planlægning kalender, der afspejler de forventede opgaver for dagen. Planlægning ud hvad dele af opbygningen vil være afsluttet hver dag sikrer, at din entreprenør er flittige færdigbehandling af projektet. Endnu vigtigere, dette giver dig mulighed at bedre afbøde eventuelle "tidsplan underkjoler," der uvægerligt vil opstå under byggeriet. Endelig tvinger kalenderen entreprenør til at se fremad på projektet, sikrer, at materialer tilgængelig når hun har brug for dem.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com