Aerob septisk systemvedligeholdelse

July 14

Aerob septisk systemvedligeholdelse

Aerob septiktank systemer fungerer ved at pumpe luft i det spildevand, der genereres af dit hus. Dette giver mulighed for bakterier, mikrober og andre organismer til hurtigt og effektivt bryde ned spildevandet, inden det tages tilbage i økosystemet. Det er dybest set som at have en mini renseanlæg anlæg i din baghave. Her er et par vedligeholdelse tips til at holde din aerobe septiktanke system, sunde og raske.

Desinfektion tabletter

Sikre, at du bruger desinfektion tabletter anbefales af fabrikanten i de rigtige mængder og også på den ønskede tidsplan. Disse tabletter arbejde for at hjælpe behandle spildevandet, før den munder ud i afløbet område. De anvendes normalt gennem en plastrør af tanken selv.

Pumpe Maintence

Kontrollere pumpen hver måned for at sikre, at det er i god stand. Hvis du høre underlige lyde eller slibning lyde, kalde en certificeret tekniker til at tjekke problemet.

Køretøjet skader

Ikke kørsel over din septiktank. Det lyder sjovt for at sige, men folk gør det hele tiden. Vægten af et køretøj kan alvorligt skade en septiktank og aerobic udstyr installeret.

Insektangreb

Dette gælder især i varmere klimaer, såsom det sydlige USA. Myrer og andre små insekter bliver tiltrukket til elektricitet og vil lejlighedsvis gennemgå inde i circuit kasser og korte ud udstyr som aerob Septisk system pumper. Fastsat ant gift eller nogle andre insekt kontrolsystem til at holde dette i at ske.

Græsplæne vedligeholdelse

Sørg for at holde græsset klippes omkring sprinklere. Dette holder vegetationen ud af systemet.

Ren tanken

Har septiktanke system renset ud om en gang hvert tredje år. Har det gjort mere ofte bemærker du faste stoffer opført i pumpen.

Watch din vand

Husk, at din tank er håndtering af alle spildevand fra dit hus og justere dit vandforbrug korrekt. For eksempel, i stedet for at gøre en enorm belastning af vasketøj, kunne du sprede det over flere dage til at lette presset på septiktanke system.

Vær forsigtig, når afløb

Husk at din septiktank vedligeholdes af gavnlige bakterier, der nedbryder dine husholdningernes spildevand. Ikke hælde noget ned i afløbet, der kunne forstyrre den biologiske balance i din tank. Dette omfatter husholdningskemikalier, kondomer, cigaretskod, og fedt, fedt og olie. Også ikke aflede husstand afstrømning, ligesom vand fra væskerne i systemet.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com