Sådan installeres store Flagstænger

July 14

Om du ønsker at vise din nationale patriotisme, hjemstaten stolthed eller fædrene arv, en 25-fods eller større flagstang gør en erklæring i bolig- og erhvervsejendomme haver. Ifølge anker Flag & flagstang hjemmeside, to mennesker kan installere en stor flagstang op til 30 fod høje. Større, tungere polakker kan kræve yderligere hjælp eller kommerciel maskiner.

Instruktioner

•Vælg en placering til flagstang mindst 15 fod fra enhver luftledninger, anker Flag & flagstang antyder. Før grave, ring til din by eller amt nytte kontorer til at kontrollere for eventuelle underground utilities. Placere din flagstang, hvor det vil ikke være farlige til køretøjer, herunder cykler og plæneklippere, Atlantic Flag & Banner hjemmeside noter.

•Multiply diameter af din pol af fire. Bruge en skovl til at fjerne det øverste lag af sod i en cirkel fire gange diameteren af din pole, Atlantic Flag & Banner siger. Måle foundation ærmet, der fulgte med din flagstang. Subtrahere 2 inches fra længden af ærmet og grave hullet til denne dybde. Ærmet skal være 2 inches over toppen af hul at forhindrer vand fra siver ud i instituttet, siger anker Flag & flagstang.

•Fyld bunden af hullet omkring ærme, med 2 inches af skærver. Mix nok konkret at udfylde resten af hullet. En 25-fods stang skal omkring 15 poser; Taller polakker muligvis mere, anker Flag & flagstang noter. Kombinere beton og vand i en trillebør. Bland med en hakke ifølge producentens specifikationer. Skovl våd beton omkring ærmet. Fyld hullet halvvejs.

•Afbryd og sørg for ærmet er stadig niveau i hullet. Placer en lille niveau lodret langs den ene side af ærmet. Justere ærme i betonen, indtil den værktøj boble flåd i midten af det niveau meter. Færdig med at udfylde resten af hullet med våd beton. Tjek ærme igen for at sikre det er stadig niveau og justeres om nødvendigt. Færdig beton ved at udglatte overfladen med en murske. Tilføje teksturer eller hånd udskriver hvis det ønskes. Tillad cement til at indstille 48 timer eller mere.

•Hvis du har filtypenavnet pole vedhæfte det til slutningen af den vigtigste pole. Skub den flash krave leveres over stangen. Knytte andre flagstang fittings, herunder din remskive, snaps og lastbil, ifølge producentens specifikationer for din særlige pole. Fastgør yardarm og gaff, hvis angivet.

•Tag beskyttende plast wrap fra de øverste to tredjedele af flagstang. Placer slutningen af stangen ved siden af hullet. Hvis du bruger filtypenavnet, går det ind i hullet først. Langsomt, ophæve flagstang og skub bunden i hullet. Placere et niveau lodret langs pol, Placer så det er plan og sted strimler af cedertræ helvedesild mellem stangen og ærmet. Bruge cedertræ helvedesild til kile pole på plads. Boble på niveau vil ikke være i centrum, fordi stangen er tilspidset mod toppen. Boblen vises i den samme position når niveauet er placeret på hver side af stangen.

•Fyld resten af ærme med tørt sand. Pakke det fast og niveau med toppen af ærmet. Justere flash kraven på bunden af flagstang.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com