Fransk afløb flise systeminstallation

July 19

Fransk afløb flise systeminstallation

Dårlig dræning skader udseende og funktion af et landskab. Hvis venstre uløste, stillestående vand forårsager root rot og erosion, og trækker myg. En fransk afløb er et system designet til at gennemføre de vådeste områder af din værftet til de tørreste eller en sikker dræning outlet vandafstrømning. Installationen omfatter grave en grøft og fastlægge perforeret drænrør, også kendt som drain fliser.

Instruktioner

•Sæt træ pæle gennem problemområder i din værftet. Fokuserer på områder hvor vandpytter stå længere end en time, steder med blød jord og områder med udsatte snavs, døde planter og andre tegn på erosion. Bind en snor rundt om indsatser fra punktet længst valgte tørt område, dræning grøft eller gaden gutter.

•Unearth en kanal med en skovl langs markant ud måling 6 inches lang og 18 inches dyb. Skære ned siderne af kanal på en kurve, så vandet løber gennem lettere, og grave 1 tommer dybere hver 100 fødder af afstanden til hældning i bunden så vandet vil flyde mod forretningen.

•Tilføj en 6-tommer lag af grus i bunden af kanalen og tamp det med en hånd sikret mod manipulation.

•Lay 4-tommer drain fliser i midten af kanalen. Vende brikkerne, så hullerne vender opad hvis der er kun perforeringer på den ene side af flisen. Trække en pipe sok over flisen, som du lægger det ned til at beskytte det fra mudder og snavs.

•Pour 6 inches af grus ovenpå røret og dække grus med landskab stof. Stoffet hjælper blok store snavs som pinde og blade fra tilstopning reaktionsvej.

•Dæk grus med jord. Hvis din jord har en ler konsistens, bland det med en lige mængde sand, så vandet vil løbe igennem lettere. Seed det udsatte område med græsfrø, så det ikke ødelægger.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com