Sådan Decorate propan tanke

07/22/2013 by admin

Sådan Decorate propan tanke

Propan tanke er ofte ses som nødvendige onder. Samtidig er nødvendige for mange hjem varme, kan de være besværligt og grimme. Udsmykning propan tank kan tilføje et strejf af sjov til dit landskab, men du skal altid huske at propan tank skal først og fremmest være funktionelle, og du bør tale med udbyderen af propan før du ændrer udseendet af din propan tank.

Instruktioner

•Decide på et design til din propan tank. Du kan male en propan tank, men ved lov er forpligtet til at blive malet en reflekterende farve. Tale med udbyderen af propan før du male det, og de kan hjælpe dig med at afgøre, om en farve er passende. Lyse farver, hvide, gule og tans betragtes reflekterende. Dette krav er på plads til at holde propan tank fra bliver for varm, fordi mørke farver absorberer varme.

•Ikke-permanent dekorationer er bedst, især hvis du lejer tanken. Dekorere for helligdage ved hjælp af wire eller magneter til at holde dekorationer på tanken. En Christmas krans knyttet til udgangen eller garland-loopes omkring tanken og holdt op med magnetisk kroge kan gøre det ser festligt. Du kan også bruge magnetisk kroge til at holde flagdug for den fjerde juli, metal blomst udskæringer til forår og sommer, og metal-blad udskæringer til efteråret.

•Hvis du ønsker at dekorere propan tank permanent, og du får OK fra firmaet propan, kan du bruge din fantasi til at komme med et unikt design til tanken. Nogle muligheder omfatter: maleri en smiley ansigt på den ende, dekorerer det hele med grønne striber til at efterligne en vandmelon, eller male det pink og tilføje en gris ansigt og hale.

Tips & advarsler

  • Hvis du beslutter at male det, brug kun maling beregnet til propan tanke. Denne specialiserede maling bør forhindrer eller hæmmer ruster, hvilket er vigtigt for levetiden af din propan tank.
  • Altid tjekke med propan selskab, før du foretager ændringer af din propan tank. De skal have let adgang til genpåfyldning af tanken og vedligeholdelse.

Relaterede artikler