Rådgivning om drivhusgasser havearbejde i Minnesota

July 23

Rådgivning om drivhusgasser havearbejde i Minnesota

Drivhuse hjælpe Minnesota gartnere komme igennem den lange, kolde vintre mens du nyder deres hobby. Strukturerne, der arbejder meget for dyrkning af tropiske planter hele året. Eller gartnere kan få et forspring på sommeren havearbejde ved at plante frøene til at være transplanteret til haven i foråret.

Beliggenhed

Drivhus planter har brug for mindst tre timer af sollys hver morgen. I Minnesota fungerer en syd eller østvendte placering bedst. Sørg for at dit drivhus bliver eftermiddag skygge fra træer eller en bygning, hvis du bruger strukturen i sommeren.

Start frø

På grund af statens kort vækstsæson bruger gartnere ofte et drivhus til at starte frø. Udplantningsplanterne er transplanteret i haven, når faren for frost er gået engang fra slutningen af April til slutningen af maj. Frø til cool-sæson grøntsager kan sås cirka fire uger før den sidste frost. Andre frø skal sås otte til 10 uger før den sidste gennemsnitlige frost.

Opvarmning

Minnesota drivhuse skal varme 24 timer om dagen på grund af de kolde temperaturer om vinteren. Varmeapparater og fans at opnå stabilt, selv temperaturer dine planter har brug for at vokse og trives. I sommeren skal du stadig varme om natten eller på cool, overskyet dage.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com