Home Retsmidler for at slippe af mus

07/25/2013 by admin

Musene kravler omkring dit hjem kan være et modbydeligt syn. Men for nogle mennesker, dræbe de små gnavere kan være endnu mere ulækkert. Hvis ikke du er glad for snapper et musen tilbage i halvdelen, kan du forsøge at slippe af med dem ved hjælp af mange hjem retsmidler. Det vigtigste er at fjerne enhver entryways, at mus kan kravle igennem. Når du gør det, kan du arbejde på at slippe af med dem allerede i dit hjem.

Bevare renlighed

Forsegle alle dine mad i lufttætte beholdere og smide skrald i stærke, lugt-beholdere. Mus spiser mange typer af mad, selv pet food, men de elsker nødder, frø og kerner. Sørg for at søge alle de krinkelkroge i dit hus for krummer, udslip og affald. Hvis du har en pet, holde deres mad i forhøjede skåle og være på vagt over for spild.

Fra rengøring alle fødekilder, organisere enhver rod, at mus kan skjule i. Musene er i huset på udkig efter mad, men de kan ikke lide at være i åbne rum. Hvis du kan fjerne alle de rod, at tjene som hjem for mus, kan du gøre dit hus ubehageligt for dem.

Tætning af huller

Når du rengør og organisere dit hus, nødt du til at forsegle alle mulige indgange for mus. Hvis du kan smutte en blyant gennem åbningen, er det stor nok til en mus til at klemme sig igennem. Du kan bruge nogle caulk at forsegle huller i dine vægge, bord op store huller med stykker af træ og kram ståluld ind i mindre revner og sprækker. Mus vil fortsætte med at komme ind i dit hus, hvis de har en indgang. Bare rydde op er ikke nok til at forhindre dem fra at besøge. Når du kan stoppe dem fra at komme ind i dit hjem, at fjerne dem, der allerede vil der være langt mere effektiv.

DIY skål Trap

Du kan nemt gøre en mus fælde ud af en høj skål og nogle husholdningsartikler. Dækker indersiden af skålen med smør, fedt eller olie og placere en velsmagende behandle i midten. Ost og jordnøddesmør arbejde rigtig godt. Placer et stykke pap til at fungere som en rampe i skålen. Når mus hop ned i skålen til at få behandling, de vil ikke kunne komme tilbage ud. Du skal derefter bortskaffe musen, som vil stadig være i live, i en udendørs dumpster.

Pet rovdyr

En hund eller kat kan virkelig hjælpe med at udrydde din gnaver problem. Hvis du kan få en kat, der er trænet til at jage rotter (kaldet en mouser), vil det være et stort aktiv i at hjælpe slippe af mus, der har indtastet dit hus. Nogle hunde er også fremragende til jagt mus og snoretræk ugler kan indtage op til 15 mus en nat. Du har brug for en licens til at eje en ugle som kæledyr, men du kan oprette en rede i din baghave og forsøge at tiltrække dem på din ejendom.

Mynte

Pebermynteolie er en naturlig hindring for mus, fordi lugten er for stærk for dem. Dyp nogle vatkugler i Pebermynteolie og placere dem steder hvor du har set mus kører rundt, som enhver entryways. Du kan også vokse pebermynte planter omkring dit hus til at holde gnavere væk.

Relaterede artikler