Sådan installeres mursten finer omkring en døren Jamb

August 25

Sådan installeres mursten finer omkring en døren Jamb

En mursten ramme omkring en døråbning, indramning døren jamb, tilføjer farve og værdi til dit hjem. Rigtige mursten er tunge og glide ned på væggen under installationen. De er også tykke og kan forstyrre åbning og lukning af døren. Mursten finer fliser er tynde fliser lavet af knuste ler og perfekt til væg ansøgning. Fordi de er kun en tredjedel som tyk af mursten, installerer de let omkring en dør uden at glide eller forstyrrer dens funktion.

Instruktioner

•Measure døren og bestemme en design for dine mursten surround. Tegn en skabelon af døren. Læg murstenene på jorden i det mønster, hvor du vil installere dem omkring døren. Skære mursten, der skal være dimensioneret med en våd sav.

•Spread tynd-sæt mørtel på bagsiden af en flise med en murske. Tryk på mursten finér på væggen, glidende det tæt på døren jamb. Start i bunden af væggen og arbejde opad. Sætte afstandsstykker mellem mursten finér til at holde dem selv.

•Applicer mørtel på bagsiden af en anden mursten. Sæt den lige over først. Fortsætte med indstillingen mursten omkring døren indtil du har angivet alle murstenene. Lad den tørre natten over i mørtel.

•Slip spidsen af en flad-head skruetrækker under en spacer. Pop spacer ud af den tynde-sæt. Gentag for alle afstandsklodser.

•SCOOP op slebet injektionsmørtel med en spidse murske. Sprede injektionsmørtel i rummet mellem mursten finér. Vælg en fugemasse, der er den samme farve og konsistens som mørtel. Fjerne overskydende fugemasse med den flade kanten af murske. Lad injektionsmørtel indstillet til 20 minutter.

•Saturate en svamp med vand. Tør fronterne af mursten med den våde svamp til at fjerne enhver resterende injektionsmørtel fra ansigtet af mursten. Lad den injektionsmørtel tørre natten over.

•Paint en lys frakke af mursten fugemasse på mursten finér til at beskytte dem mod vandskader. Dette er nødvendigt, hvis mursten finer er udenfor og allerede ikke er blevet behandlet under fremstillingen.

Tips & advarsler

  • Kontrollere mursten finer for dimensionering før du begynder installationen. Hold en mursten finér op til siden af døren. Hvis mursten er tykkere end døren jamb kan det forstyrre dørens operation.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com