Hvordan bør jeg Winterize min grædende Cherry Tree?

August 3

Hvordan bør jeg Winterize min grædende Cherry Tree?

Den grædende kirsebærtræ (Prunus subhirtella) gør en prangende modellen træ i store yards og parker. Sin yndefulde, grædende form er dækket med prangende hvide til lyserøde blomstrer i det tidlige forår før bladene opstår. Bladene er blanke grønne og drej til gul i efteråret. Grædende kirsebærtræer, ifølge University of Florida IFAS udvidelse, kræve mere vedligeholdelse end andre prydtræer. De er tilbøjelige til at skade fra insekter og skadedyr og kræver årligt sprøjtning regimer i de fleste områder. Forberede disse træer, hårdfør til amerikanske afdeling af Agricluture hårdførhed Zone 5A, til vinter, som du ønsker andre prydtræer.

Instruktioner

•Lay en 2-tommer træ chip barkflis omkring bunden af træ, 4 inches fra stammen, og udvide udad 4 eller 5 fødder. Dækningsmateriale opretholde jordfugtighed og moderate temperaturer, minimere risikoen for skade på rødderne forårsaget af hivning jord. Grædende kirsebærtræer vokser bedst, når sod er fjernet nedenunder dem.

•Soak den grædende cherry tree grundigt i slutningen af efteråret hvis vejret har været tør. Vand det igen, i det mindste hver måned i januar, februar og marts. Vand det når temperaturen er over 45 grader, hvis det er muligt. Grædende kirsebærtræer behøver mere fugt end andre kirsebærtræer, afhængigt af sorten, især hvis jorden er ler. Vinter vanding forhindrer skader og stress til træet.

•Fertilize træet i slutningen af efteråret efter det er hvilende med en afbalanceret gødning, som en 12-12-12 formel. Sprede gødning i et band rundt om træet, 12 inches fra stammen ud til kanterne af grene (eller dripline). Anvende mængden af gødning anbefalet af pakke retninger.

•Paint syd og sydvest sider af stammen og lavere grene med hvide latex maling til at forhindre solen skolde skader. Denne skade opstår, når lyse sol afspejler off et felt af sne.

Tips & advarsler

  • Wrap base af træ med en 14-tommer høj ring af hardware klud, hvis kaniner eller egern er et problem.
  • Planlæg at spray træet i slutningen af vinteren med en sovende olie spray til behandling af overvintrende insekter.
  • Ikke befrugte i sensommeren eller tidligt falde fordi det tilskynder nye vækst modtagelige for vinteren skader.
  • Vent indtil slutningen af vinteren til at beskære. Beskæring før træet er hvilende også tilskynder nye vækst.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com