Sådan får du ren klud servietter

August 6

Sådan får du ren klud servietter

Der var en tid, hvor klud servietter var normen i de fleste hvert måltid. I dag, er du sandsynligvis se klud servietter kun på fancy restauranter eller ferie måltider. Uanset hvilken type af fødevarer eller drikkevarer du tjener, bringer tilføje klud servietter til din tabel et strejf af luksus til dit måltid. Det eneste problem med klud servietter er de mange pletter, de er udsat. Fra vin til læbestift til roer til kaffe er klud servietter tilbøjelige til at ende op ofte farves. Ren din klud servietter hurtigst muligt at sikre den nemmeste Pletfjerning.

Instruktioner

•Våd klud servietter farves med vin, så læg dem fladt. Hæld bordsalt over vin pletten, dækker det helt med salt. Tillad bordsalt til at sidde på den vin pletter på din klud servietter i 15 minutter.

•Dump bordsalt til skrald Gentag derefter trinnet tidligere med anden siden af klud serviet. Hæld salt fra den anden side af servietten efter 15 minutter.

•Forbered en pre vask blød af alle former for pletter på din klud servietter ved at fylde en spand med 1 kop enzym-boostet vaskemidler, 1 kop af opvaskemaskine vaskemiddel og nok vand til bare dække klud servietter. Bland opløsningen godt og lad din klud servietter i blød natten over.

•Tag din klud servietter fra før blød løsning i spanden. Skyl dem med koldt vand og vask.

•Treat enhver læbestift pletter på din klud servietter ved at hælde 1 tsk af glycerin på hver læbestift pletten og gnider glycerin til læbestift. Tillad glycerin til at sidde på læbestift pletter på din klud servietter i 15 minutter før du skylle med koldt vand.

•Launder din klud servietter i den tilladte varmeste vand. Tilføje enzym-boostet Tøjvask vaskemiddel og pulveriserede ilt blegemiddel til din vaskevand.

Hæng din klud servietter til at tørre i solen. Solen arbejder som et naturligt blegemiddel til at fjerne ethvert spor af pletter tilbage på din klud servietter.

Tips & advarsler

  • Spray din klud servietter med spray stivelse, når du stryge dem. Spray stivelse vil fungere som en plet frastødende næste gang du bruger din klud servietter.
  • Sæt pletter er sværere at fjerne. Vask din klud servietter hurtigst muligt efter brug.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com