Bugs i indendørs tropisk plante jord

August 11

Bugs i indendørs tropisk plante jord

Svamp myg larver er den mest almindelige insekt fundet i jorden omkring tropiske potteplanter. Voksen svamp myg gør ikke nogen betydelig skade på et anlæg, men de er frygtelig gene for mennesker. Svamp myg larverne æder rødder af anlægget.

Svamp myg identifikation

Svamp myg er små flyvende insekter omkring 1/8 tomme lang. De har lange ben og antenner og ét par vinger. Svamp myg larver er meget tynd, hvid benløse maddiker med skinnende sorte hoveder. Pupper findes i jorden indpakket i kokoner.

Livscyklus

En svamp myg hele livscyklus varer omkring en måned, og der er mange overlappende generationer i løbet af året. Voksen svamp myg live syv til 10 dage, og i løbet af denne tid de lægger op til 300 æg i fugtig, rådnende organisk materiale såsom potning jord eller kompost. Æggene klækkes i fire til seks dage, og de larver, der klækker fra æggene feed stærkt for 12 til 14 dage. Når de har spist sig mætte, wrap larverne sig op i en Silkelignende kokon. Denne fase kaldes den puppe stadie, og voksen svamp myg emerge fra kokonerne efter fem eller seks dage.

Tegn og symptomer

Disse bittesmå, myg-lignende voksne ses undertiden flyve omkring planten og nærliggende windows hvor de er tiltrukket af lys. Larverne æder rødder af anlægget og forårsage betydelige skader. Planter mister vigor, ophører med at vokse, og bladene bliver gule og frafald.

Forebyggelse

Der er flere ting du kan gøre for at holde svampen myg fra invaderende din tropiske potteplanter. Inspicere nye planter før at bringe dem ind i dit hjem. Køb fabrikker, der ser sund og energisk. Holde ekstra pottemuld i forseglede beholdere såsom plast bøtter. Tillad jord tørre ud så meget som muligt mellem vandingerne og fjerne og kassere planterester og døde blade så hurtigt som muligt.

Insekticider

Voksen svamp myg er let dræbt med insekticider indeholdende pyrethriner. Læs etiketten grundigt for at sikre det produkt du køber er sikker til brug på potteplanter. Fordi nye voksne hele tiden dukker op, er hyppig anvendelse nødvendigt. Insekticider, der indeholder Bacillus thuringiensis berliner var. israelensis, som Gnatrol og Vectobac, dræber larverne.

Andre insekter

Tropiske potteplanter, der er taget udendørs når vejret tillader kan få angreb af pillbugs og tusindben i deres root bolde. De mindre fodring skade, og normalt ophold omkring ydersiden af rodklumpen. For at kontrollere, om disse insekter, forsigtigt fjerne planten fra puljen.

Springhaler er bittesmå insekter omkring 1/5 tommer lang, der bor i jorden. De springer meget gerne en loppe. At finde springhaler i pottemuld betyder normalt, at du overwatering dit anlæg. De forårsage mindre skader, og den bedste løsning er at tillade jord tørre ud så meget som muligt mellem vandingerne.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com