Hvordan man opbygger en træ sandkasse med en dækning

August 13

Opbygge en træ sandkasse med et cover kan gøres i løbet af få timer. Værktøjerne er forholdsvis enkelt at bruge, som kræver, at du har lidt erfaring med byggeri. Selv om byggeriet er som de fleste DIYers kan tackle, fordi sandkassen vil blive anvendt af børn, bør omhyggelig opmærksomhed betales til sikkerhedsforanstaltninger og byggematerialer. Når bygget selv, bør du have en sjov, sikker legeplads for småbørn, komplet med en dækning, der forhindrer sandet fra at blive forstyrret af dyr eller ved at blive fyldt af vindblæste debris.

Instruktioner

•Klart bosættelsespolitikkens 4 kvadratfod for sandkassen. Fjern løse genstande fra jorden, herunder grene og store planter. Det ryddede areal skal være så ensartede som muligt.

•Saml ramme i sand i området ryddet ved hjælp af 2 x 12 pine plankerne. Brug ubehandlet træ, fordi kemikalier, der anvendes til behandling af træ kan være skadeligt for børn, advarer hjem forbedring guru Bob Vila. Vedhæfte planker i en kvadratisk form, bruger de længere planker som endestykker og de kortere planker til siderne. Søm de længere planker til kortere dem, forbinder kanter på 90 grader med neglene gå gennem de længere planker i enderne af de kortere, danner butt fuger. Leddene skal være kvadratisk med planker placeret så der er ingen endestykker stikker ud, og så toppen og bunden af plankerne er niveau med hinanden.

•Brug 4 x 4 træ stykker til tandbøjle indersiden hjørner af pladsen, tilføje til stabiliteten i sandkassen vægge. Søm de første 4 x 4 på plads, nivellering det med de tilstødende planker af hjørnet og bruger tre negle gennem både brædder i 4 x 4 til at forbinde det sikkert. Gentag processen i hjørnet overfor de første 4 x 4. Flytte til hjørne lige til højre for den anden 4 x 4 installeret, og søm i den tredje 4 x 4, efterfulgt af den afsluttende klammeparentes i det modsatte hjørne fra tredje.

•Klippe en krydsfiner ark i halv diagonalt til at oprette to 90 graders vinklet halvdele. Gør det samme med de andre plader af krydsfiner. Placere et enkeltark oven på et hjørne af sandkassen med 90 graders vinkel på arket matchende 90 graders vinkel i sandkassen. Nail arket krydsfiner til hjørne og kanten af sandkassen. Sørg for, at arket er flugter med toppen af sandkassen og den udvendige kant af hjørnet. Arkene vil give hjørne pladser for brugerne, sandkasse. Placer de resterende tre ark i andre hjørner, skiftende placering diagonalt med tandbøjle placeringer.

•Sand alle kanter til at fjerne ru overflader.

•Fyld sandkasse med et lag af sterilt sand ca 2 fødder dyb.

•Sæt gitter over toppen af sandbox at give et cover og beskytte sandkassen fra dyr, blade og andet snavs. Vægten af dækslet til gitter bør holde det på plads over toppen af sandkasse i enhver men stærk blæst.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com