Sådan Paint udvendigt Windows

August 23

Udvendige Vinduer skal holdes i god stand, ikke kun at holde dit hus ser skarp ydre, men at holde kanterne forseglet og mere energieffektive. Vinduesrammen, karmen og trim er typisk malede den samme farve; med nogle mere udsmykkede hjem, men var som victorianske eller håndværker stil, rammen traditionelt malet en særskilt, normalt mørk farve. Selv om træ vinduer kan være en smule trættende at male, vil opmærksomhed for detaljer give din maling job en professionel, rene look.

Instruktioner

• Rengør vinduerne til at fjerne snavs, støv og spindelvæv. Bruge en mild rengøringsmiddel og et krat børste, og skyl dem godt med en slange. Brug en blanding af én del blegemiddel til tre dele vand til at fjerne meldug ved sprøjtning eller børstning det på og venter på omkring fem minutter, før skylning. Tillad træet at tørre.

•Scrape alt løs maling med en mejsel-kantet maling skraber. Når du ikke kan fjerne enhver mere maling, sand vinduet ned med 80 eller 100 sandkorn sandpapir. En håndholdt elektrisk palme sander vil fremskynde processen på flade områder.

•Tag gamle, løs caulking og ruder sammensatte. Børst støvet og løse træfibre ud af revner og rundt i kanten af træ rammen.

•Prime alle udsatte træ med enten acryl eller alkyd primer. Bruge alkyd primer over gamle oliebaseret maling eller hvis træet er meget blød og punky. Tillad primer tørre, som anvist på etiketten.

•Caulk eller fylde revner, huller og huller. Bruge malbare silikone caulking til huller og revner i træ; udvendige spackle for mindre huller; og træ Kit eller automotive kroppen fyldstof for store huller eller beskadigede træ. Prime over spackle, kit eller fyldstof. Caulking behøver ikke at være primet.

•Glaze vinduesrammen hvis du maler ældre træ vinduer. Brug en ruder værktøj eller fleksible one-inch spartel til at ruder glat langs vinduesglas. Køb moderne ruder stof, der kan males i en dag eller deromkring; nogle af gammeldags ruder forbindelser skal hærde i ca 30 dage før bliver malet.

•Paint windows med to frakker af akryl latex maling. Maling indefra og ud: første, vinduesrammen, så rammerne og endelig karmen. Den mest professionelle udseende, male det afkast, som er kanterne af trim til hvor det opfylder sidespor.

•Åbn og luk windows regelmæssigt for omkring 24 timer for at sikre malingen ikke holde. Gør dette uanset om du har dobbelt hang glidende windows eller cranking casement vinduer.

Tips & advarsler

  • For at sikre en bedre forsegling hvor malingen møder glasset, skal du køre en perle af klar silikone caulking langs kanten efter maleri. Sørg for at det bliver langt ind i revne mellem træ og glas. Ren overskydende væk med en fugtig klud som du arbejder så det tørrer usynligt mod glasset.
  • En tre-tommer skærf børste er alsidig og vil tillade dig at male en Skærfer, kanter og trim med hurtighed og lethed.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com