Jordbær planter, der blomstrer en rød farve

August 24

Jordbær planter, der blomstrer en rød farve

Jordbær planter producerer en slutningen af foråret til forsommeren afgrøde og er nem at dyrke i den hjem landskab. De gør en attraktiv bunddække eller container plante med små festlige blomster og skær blade. Jordbær har normalt hvide blomster med gule Centre men interesse i planter som prydplanter har givet anledning til nye hybrider, der skaber ny farve i både blomst og frugt. Blomsterne findes i gul, pink, fuchsia, rose og rød. Den røde farve er ikke dyb kirsebær rød, men mere en Rosa-rød, endnu er en dyb slående hue og er sat ud smukt af den rige grønne løv.

Fragaria

Jordbær producere lyse røde bær og stjerneklar små hvide blomster. De fleste jordbær spredes ved stol eller over jorden stilke som root på stængelled og oprette flere planter. Den hurtige vækst og bred spredning vane gør planter af interesse for jorden dækker. Jordbær vil dø tilbage i koldt vejr men re spire i tidlige forår. Hvert år giver flere planter og bær. Familien er nem at administrere med ingen særlige kulturelle krav undtagen veldrænet jord, masser af vand, gødning og solskin. Hver sort har lidt forskellige situationsbestemt krav, så det er klogt at forskning dine sort til egnethed i din landskab.

Læbestift

Kultivar "Lipstick" er et kors med Fragaria og Potentilla og er en pryd i sort. Det producerer en rød blomst og kryber på stol, danner et farverigt forår til sommer bunddække. Planten er hårdfør til United States Department of Agriculture zoner 2 til 8 og indeholder flerårige præstation, år efter år. Denne kultivar vil blomstre alle sommer og spreder sig hurtigt ud til 20 inches. "Lipstick" kan dyrkes i delvis sol, men den bedste blomst produktion og farve er i fuld sol omgivelser.

Rød Ruby

Fragaria "Rød Ruby" bære ikke rigtigt røde blomstrer, men de er en dyb pink, næsten rød. Planterne mounding med blomsterne kåringen toppen af planten. Små røde bær er lille men fuld af smag og planten er alsidige på en række jordbundstyper og lysforhold. Red Ruby sprede bredere end læbestift ud til 35 inches. Sorten giver overlegen bunddække men fungerer også godt i containere eller bagud fra gryder.

Rødt eller ikke?

Nogle sorter er opført som røde af planteskoler, men er faktisk toner af deep pink eller rose. Blandt disse er Roseberry og Rosalyne, som er hårdfør, sygdom og skadedyr-resistente planter. De er krydset med en rød blomstrende arter at bringe farve i blomstrer. Tarpan skaber en springvand påvirker og har dyb rosa blomster med store lange bær. Tristan er en anden sort, der har dyb rosa blomster med en moderat, spredning vane og få løbere.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com