Det bedste materiale til klatreroser at klatre på

August 26

Klatreroser behøver en support at klatre. Der er mange gode understøtter gjort i forskellige materialer: stillinger; espalier; Dorne; pergolaer (en arborlike struktur med et fladt tag); hegn; vægge; og selv træ stammerne. Klatreroser er ikke som andre klatreplanter, som naturligt anbringer en støtte, som de klatre. Vinstokkene skal uddannes til at klatre ved at knytte dem til at støtte med blødt bånd, ellers klatreroser vil ligge i en bunke på jorden. Materialer til understøtter omfatter træ, vinyl, jern og kobber. Det bedste materiale afhænger ofte funktionen af støtte. For eksempel, bør de tungeste roser have maksimal støtte, jern eller en meget robust struktur af et andet materiale. Hvis en klatring rose er 30 fod i højden, skal det en høj støtte såsom en væg eller høj espalier eller arbor; Hvis 7 fod høj, en kortere support, ligesom et hegn. Materiale, der er holdbare eller langvarige er ofte bedst.

Træ

Træ er måske den mest almindelige materiale, der anvendes i indlæg, espalier, dorne og pergolaer. Cedar er resistente og utilbøjelig til fugt og derfor en af de bedste valg. Undgå at bruge træ skæres fra en lokal gård eller træ patch til at bygge en løvhytte eller pergola; mens de sandsynligvis koste lidt, kan de være uens størrelser og at rådne. Ud over cedar er andre gode træ valg cypress, kastanje, johannesbrød og redwood fordi de er resistente over for forfald. Undgå træsorter som gule fyr og Gran, fordi del af de stillinger, drevet ned i jorden vil rådne.

Vinyl

Flere gartnere end nogensinde bruger vinyl støtter, fordi de er vedligeholdelse vil ikke gratis og forsvinde ligesom med tid kobber og træ eller viser andre tegn på iført. Vinyl kræver aldrig maleri, som træ ofte gør, og er holdbare og langvarige.

Jern & kobber

En jern støtte er den stærkeste og sandsynligvis mest permanent. Når belagt med visse pulvere, kan det være weatherproofed. Gartner bygning hendes egne indlæg til en løvhytte eller pergola kan finde brugte røret i en losseplads for små omkostninger. Kobber, et materiale, der anvendes mindre hyppigt end træ, vinyl eller jern, er holdbare, og med tiden vil det ændre i farve.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com