Sådan Fix en elektrisk vandvarmer

August 30

Sådan Fix en elektrisk vandvarmer

Elektriske vandvarmere udnytte varmeelementer forbundet til termostater at styre varmen fra vandet i tanken. Hvis en elektrisk vandvarmer producerer kun koldt eller lunkent vand, enten termostaten eller den varmeelementer skal erstattes. Begge er placeret i let tilgængelige sidepaneler på varmelegeme tank og en moderat erfarne gør-det-selv kan installere reservedele i løbet af få timer.

Instruktioner

Sådan fix en elektrisk vandvarmer

•Indstil hvilke varmeelement--der er normalt to, en øverst og en nederst i ovnen--skal udskiftes. Tænde et varmt vandhane. Hvis vandet er lunkent, udskifte varmelegemet i toppen af tanken; Hvis vandet er koldt, erstatte den nederste varmelegeme.

•Drej off vandvarmerens power på panelet vigtigste breaker, twist lukket lukkeventilerne og brug en skruetrækker til at fjerne adgangspanel på siden af beholderen. Dræne tank alle vand ved at knytte en haveslange til slange bib på siden af beholderen. Åben slange bib (nogle vandvarmere twist åbne mens andre kræver bib skal åbnes med en skruetrækker) og Tøm vandet i et gulvafløb.

•Locate varmelegemet afdækket ved fjernelse af adgangspanelet. Bruge en spænding tester til at gøre visse ledningerne modtager ingen aktuelle, derefter afbryde elementet varme ledninger og brug kanal-type tang til at skrue elementet. Der vil være en pakning i åbningen fra hvor elementet blev fjernet: forstå pakning og trække det.

•Coat en udskiftning pakning med rør fælles sammensatte og glide hen over den nye varmeelement. Skru det nye element på tanken og Tilslut alle ledninger. Slå alle varmt vand vandhaner i huset og tænde den varmer lukkeventilerne. Slå vandhaner, når vandet løber glat. Indstil termostaten temperaturen med en skruetrækker og trykke på nulstillingsknappen termostat erstatte adgangspanelet. Gendanne magten til vandvarmeren.

•Udskift den vandvarmeren termostat hvis udskifte varmelegemet ikke løser problemet med koldt eller lunkent vand. Slukke den vandvarmeren magt på panelet vigtigste service, fjerne tankens side af adgangspanelet og bruge spænding testeren til at sørge for der er ingen aktuelle.

•Locate termostat og afbryde forbindelsen til alle dens ledninger. Fjerne den gamle termostat, indført den nye termostat, og Tilslut ledningerne. Sæt termostatens temperatur med en skruetrækker og trykke på den termostat reset knap. Erstatte access panel og genoprette magt til vandvarmeren.

Tips & advarsler

  • Sørge for, at enhver udskiftning varmeelementer eller termostater er identiske spænding og effektforbrug element og termostat du udskifter. Find den spænding og effekt på navneskilt på siden af vandvarmeren.
  • Forsøg ikke at reparere en elektrisk vandvarmer uden første at slukke den varmer effekt på panelet vigtigste service.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com