Sådan testes en lys Socket for ordentlig jorden

February 25

Sådan testes en lys Socket for ordentlig jorden

Elektriske systemer skal være jordforbundet korrekt for at undgå skade på grund af elektrisk stød. Dette er især tilfældet med en lys socket, hvor chancerne for chok øges fordi du rører Socketen når du udskifter en pære. Hot kontakten på en let socket er i centrum, i bunden af soklen. Jorden er den ærme del af stikket. Du kan teste dette med minimal indsats for at sikre, at det er korrekt.

Instruktioner

•Tag skygge fra armaturet, hvis der er én. Fjerne pære for at udsætte Socketen. Hvis stikket er tilsluttet en lampe, sikre at lampe ledning er sluttet til en fungerende stikkontakt.

•Hold en sonde fra en spænding tester i hånden. Din krop kapacitans kan bruges som en jorden tilbagevenden til at teste for ordentlig jorden i soklen.

•Touch at testpersonens sonde, der ikke er i din hånd til ærme del af stikket. Hvis måleren reagerer positivt, kan du fastslå, at polariteten af Socketen er vendt, og det har ikke en ordentlig begrundelse.

•Sæt den sonde, der ikke er i hånden på kontaktpersonen på nederst i midten af Socketen, testeren bør reagere positivt. Dette resultat, sammen med måleren ikke svarer, når sonden er rørt til ærme, viser korrekt jordforbindelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com