Hvorfor vil ikke min Pilot lys blive belyst i en propan ovnen?

August 31

Hvorfor vil ikke min Pilot lys blive belyst i en propan ovnen?

Gas og propan brændeovne og intervaller operere gennem en kombination af flamme og kontrolleret gasser. Tænding for et gaskomfur benytter en enhed kaldet en pilot lys, som er en lille flamme, der forbliver tændt, så når en komfur funktion er påkrævet og den tilsvarende enhed tændt, flamme lyser gas for at ovnen kan fungere. Hvis din pilot lys ikke vil blive tændt, er der et par ting du kan kigge efter fejlfinding af din brændeovn.

Madrester

Hvis din propan ovnen er afhængig af individuelle pilot lys til brændere, skal de rengøres regelmæssigt for at holde fødevarer partikler fra sammenklumpningstilsætningsstoffer op over tid og blokering af gas fra spidsen af pilot-lys. Du skal rengøre spidsen af pilot-lys, og holde madrester fra bygning for flammen at forblive brændende. Det samme gælder for skidt og snavs opbygning.

Størrelsen af flamme

Størrelsen af pilot flammen kan undertiden holde lyset fra opholder sig oplyste. Hvis du bor i en utætte hjem eller din brændeovn er i et område, hvor en fan eller en anden form for luft forårsager et udkast, blæse kan undertiden din pilot lys ud, hvis der er for meget vind. Du kan justere størrelsen af pilot lys ved at dreje skruen ved siden af selve flammen, indtil du opnår et tilfredsstillende resultat.

Gasudslip

Din pilot lys vil fortsætte med at gå hvis levering af gas til flammen ikke er tilstrækkelig. Gasudslip i linjen, eller stik langs linjen, kan forårsage gasstrømmen til aftage eller endog standse helt, hvilket resulterer i en pilot lys, der ikke vil blive oplyst. Alle linje stik skal strammes stramt, og linjen, selv bør kontrolleres for utætheder.

Tom Tank

Utilstrækkelig gas er en anden grund til hvorfor en pilot lys ikke vil blive oplyst. For pilot lys til at forblive brændende, må der være nogle gas tilbage i reservoiret, og mens det kræver kun en ubetydelig mængde til at holde en pilot lys gå, det kræver ikke desto mindre brændstof. Hvis du tillader niveauet for gas i din tank til at få for lavt eller gå helt tør, vil din pilot lys gå ud som et resultat.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com