Hvad kunne være årsag til en flise svulmende?

August 31

Hvad kunne være årsag til en flise svulmende?

Skader på en undergulvet er en af de mest almindelige årsager til en flise til at bule eller løfte fra undergulvet, ifølge det amerikanske samfund af hjem inspektører. Fliser skal overholde en glat og ubeskadiget overflade. Undergulvet skal være ren, jævn og tørre før flise installation. Nogen lave steder på undergulvet kan forårsage en flise at bule. Selv en lille flise bule præsenterer bringer sikkerheden i fare, som folk kan rejse. De svulmende giver også mere fugt at nå undergulvet, skabe yderligere skade.

Fugt

Fugt kan skade både undergulvet og fliser. Fugt, der kommer op fra en krybekælder kan mætte undergulvet forårsager det for at adskille, skimmel og rådne. Denne skade kan skubbe en flise ud af justering. En flise kan også bule hvis det absorberer fugt fra underlaget skader nedefra eller fra gentagne vand spild. Selv en lille mængde vand spildt på flisen hver dag kan forårsage rot og meldug på undergulvet nedenfor. En isoleret membran anvendes på undergulvet før flisebelægning kan forhindre undergulvet skader fra udslip.

Revner

Undergulve kan knæk på grund af opbygning af bevægelse eller ukorrekt installation. De kan også knække, når mængden af fordrejning, eller bøjes i undergulvet, er for stor. For meget bøjning i undergulvet kan være forårsaget af overbelastning eller lægger for meget vægt på gulvet. Cement undergulve skal overlades til tørt eller cure i mindst fire uger for at forhindre krakning. Nogen af disse typer af revner kan resultere i flise svulmende.

Flisebelægning Over fliser

Du kan flise over en eksisterende flisegulv; dog skal du tjekke for undergulvet og flise skader før retiling og erstatte eventuelle beskadigede undergulvet områder og fliser. De gamle fliser skal være rene og slebet at give mørtlen for de nye fliser en ru vedhængende overflade. Gulvet lappe sammensatte kan udfylde nogen lave steder i den gamle flisegulv. De lappet områder skal være slebet før gulvet kan fungere som et undergulv for de nye fliser.

Overvejelser

At lægge ned en ny undergulvet kan løse fliser svulmende problemer, hvis det gamle undergulvet er for beskadiget til at løse. Det er vigtigt at følge alle producentens instruktioner ved fastsættelse af en ny undergulvet at sikre, at de nye fliser ikke vil bule. Kontroller afstanden mellem søm og skruer omhyggeligt. Krydsfiner undergulve skal være skruet ind gulv bjælker med korrosionsbestandigt skruer. Brug ordentlig fugt membran barriere for undergulve. Tagpap kan være billigere; det vil imidlertid ikke give din undergulvet tilstrækkelig beskyttelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com