Hvordan at slippe af med uønskede bøger

October 18

Hvordan at slippe af med uønskede bøger

Bøger er faldende fra din bogreoler, tumbling fra skabene, overfyldte fra borde og stablet på gulvet. Du ved, du skal slippe af med nogle af dem. Efter alt, når du har læst dem når du virkelig ikke ønsker at læse dem igen. Prøv disse tips til at rydde disse uønskede bøger og gøre plads til nye.

Instruktioner

•Hold værftet salg. Værftet og garage salg er perfekt steder for at sælge bøger du ikke længere har brug for. Samle alle dine uønskede bøger og bestemme, hvor meget du gerne vil sælge dem for. Planlæg dagen i din værftet salg og annoncere det i de lokale aviser. På dagen for din værftet salg, nedsat din merchandise. Være parat til at forhandle fordi værftet salg shoppere elsker at prutte.

•Sell dem på en loppe marked. Det er billigt at leje plads og du kan have det sjovt som du tjene nogle hurtige kontanter. Bestemme den pris, du er villige acceptere for hver bog. Du kan sælge bøger i en pakke eller enkeltvis. Bare gør dit bedste for at slippe af med hver enkelt.

•Trade dem på en brugt boghandel. Masser af bruges boghandlere får friske varer ved at acceptere trade-ins fra offentligheden. Den store ting ved dette er, at du giver den anvendte boghandel dine gamle bøger og du modtage kredit til køb af andre bøger fra butikken.

•Sell dem på en online bog køber. Internettet bugner med virksomheder, der køber brugte bøger fra mennesker. Prøv websites såsom CKY bøger eller Cash4books (Se nedenstående ressourcer). Stik i bogens ISBN kode, og hjemmesiden fortæller dig, hvorvidt virksomheden er villige til at købe bogen fra dig. Du skib bøger gratis og få betalt så snart virksomheden godkender bøgerne.

•Donate dem til et bibliotek eller velgørende organisationer som Goodwill og Frelsens hær. Hvis du donere dine bøger til nonprofit, kan du skrive det ud på din skat. Udover at, gør du en god gerning.

Tips & advarsler

  • Kan du forskning prisen på dine bøger ved at gå til et site som Amazon.com. Det ville være forfærdeligt at sælge en bog for $1 og finde ud af den næste dag, det var en sjælden bog en hel del mere værd.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com