Hvad skal man i stedet for en dobbelt kedel

August 31

Hvad skal man i stedet for en dobbelt kedel

En dobbelt kedel er en specialiseret stykke madlavning udstyr består af to kasseroller lavet til at passe en inde i anden. Jo større en på bunden er fyldt med vand, der er bragt i kog. Mindre gryden er placeret over vandet med den ingrediens, der har behøver for opvarmet eller smeltet. Dobbelt kedler bruges til at smelte chokolade, cook tykke saucer eller custards. Crafters brug dobbelt kedler til at smelte voks for lysestøberi. De fleste køkken levering butikker bære dobbelt kedler. Hvis du ikke har eller ønsker at købe en, kan du allerede har et alternativ til en dobbelt kedel i dit køkken.

Metal skål

Den letteste alternativ til en dobbelt kedel er at placere en metal skål inde i en kasserolle; skålen bør være tilstrækkelig stor og bred nok, så det ikke rører vandet i gryden. Skåls sider bør også være høj nok til at holde dine fødevarer fra sprøjt når du rør ingredienserne i skålen. Skålen bør passe stramt i gryden til at holde vand eller damp fra flygter og ødelægger sauce eller chokolade. Fyld gryde med omkring en tomme af vand.

Silikone skål

Silikone skær er sammenklappelig indstik designet til at blive brugt i en række pan størrelser. De er billige alternativer til dobbelt kedler. Silikone skær er opvaskemaskine, ovn-safe, mikrobølgeovn-safe og ikke-stick. For at sikre indsatsen du vælger passer din pander, måle dybde og diameter på din pander, før du køber skæret. Skæret bliver nødt til at passe tæt og har flere inches af plads mellem indsatsen og pan. Silikone overfører varmen mere langsomt end andre materialer.

Mikroovn

Mikroovnen er et godt alternativ til en dobbelt kedel for simple smeltende projekter. Let kan smeltet chokolade eller smør i en skål i mikrobølgeovnen. Snittes mad i små ensartede stykker og mikrobølgeovn det på den laveste indstilling af mikrobølgeovnen. Indstille timeren for 30 sekunder ad gangen indtil maden er smeltet, omrøring mellem hver cyklus.

Andre metoder

Bruge to kasseroller af forskellige størrelser i stedet for en dobbelt kedel. Sørg for mindre gryden ikke rører bunden af den større pan. For nonfood-varer som stearin eller sæbe, en dåse placeres i en gryde med grundt vand virker godt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com