Hvor tynd radiser?

September 1

Hvor tynd radiser?

Radise spirer hurtigt fra frø og tolerere ikke omplantning godt, så det er typisk seedet direkte i haven sengen. De små frø gør det vanskeligt at rummet planterne korrekt på såning. Det er også nødvendigt til tilså frøene tykt i tilfælde af at de ikke alle spire. Udtynding fjerner de ekstra planter så radise rødder har den nødvendige plads til at udvikle. Udtynding forbedrer også luftcirkulation omkring planterne, der forhindrer nogle sygdom problemer og minimerer plante konkurrence.

Instruktioner

•Undersøg planter dagligt efter frøene spire og radise udplantningsplanterne bliver synlige. Ikke alle frøene spire og vokse i vellykket planter, så vent indtil Radiserne er mindst 3 inches høj, før du begynder at tynde.

•Grasp radise dæmme op mellem tommel- og pegefinger, nær jordoverfladen. Trække radise, lige op og ud af jorden. Unge planter har ikke dybe rødder, så de trækker let.

•Thin foråret radise sorter så de resterende anlæg er fordelt omtrent 1 tomme fra hinanden. Tynde vinter radiser til en afstand af 2 til 4 inches. Jo større den forventede root størrelse på modenhed, jo længere fra hinanden de resterende radiser i sengen skal sidde.

Tips & advarsler

  • Tynde Radiserne, når planterne har tre eller fire blade. Bruge trak radise spirer i salater eller andre retter hvor deres let krydret crunch supplerer mad.
  • Radiser spire og vokse hurtigt, så planterne kan kræve udtynding i så lidt som to uger efter plantning, afhængigt af sorten vejr og radise.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com