Sådan laver du din egen hængende haver i Babylon

September 1

Sådan laver du din egen hængende haver i Babylon

Kong Nebuchadnezzar bygget den sagnomspundne hængende haver i Babylon til sin kone, der var hjemve for hendes frodige grønne hjemland.

Hængende haver rent faktisk hænge ikke, men blev bygget i en række terrasser og niveauer, der understøttes af stensøjler. Opbygning af haverne var ikke nogen lille bedrift, især i dagene af ingen teknologi.

Alt arbejdet blev udført i hånden, sandsynligvis af slaver. Det siges, at de hængende haver indarbejdet springvand og mange store træer. Hule søjler blev brugt til at rumme rødderne af de store træer.

Fordi Babylon var placeret i ørkenen, konstant vanding ville have været nødvendig for såvel. Det er ufatteligt at forestille sig den store mængde af vand, der ville have været rejst fra floden Eufrat til vand de hængende haver i Babylon.

I dagens samfund, har trenden mod byerne havearbejde bedt om flere og flere mennesker til at skabe deres egen hængende haver i Babylon ved hjælp uanset plads de har til rådighed.

Instruktioner

•Den første ting at gøre er vurdere din ledig plads. Uanset om du har en stor gård, vil en lille gård eller en lejlighed balkon afgøre størrelsen og typen af hængende haver du vil være i stand til at skabe. I en stor gård er himlen grænsen, fordi du kan bygge terrasser til din haver. I en mindre gård kan haver bestå af mindre terrasser samt store containere og hængende plante. En balkon-have vil bestå udelukkende af containere, begge hængende og ikke.

•Terraces er en serie af trin eller niveauer, der understøttes som regel af en slags støttemur lavet af mursten, sten eller logs. De er ideelle til værfter, der er på en bjergskråning. Det er en glimrende måde at gøre brug af rum, der ellers ville være stand til at støtte en have.

Opbygning af en stor have med terrasse kan være en enorm landskabspleje job, der kræver, at du skal trække på hjælp fra en professionel. Du skal sikre, at det er udgravet ordentligt og ikke kollapse under vægten af jorden. På en mindre skala, kan rækkehuse haver bygges af næsten alle, for relativt lille udgift. Det er en effektiv måde at udnytte alle de tilgængelige plads i en lille gård. Vanding terrasser er meget lettere, end det var i dagene af Babylon, fordi en sprinkler placeret øverst kan vande hele haven.

•Stor containere og urner kan holde dekorative planter samt grøntsager, og fås i mange smukke designs. Grecian-stil urner med piedestaler kan tilføje en gamle udseende til din haver, der minder om den oprindelige hængende haver i Babylon. Beton eller plast kolonner kan bruges til at vise efterstillede planter, der spill over toppen af containere.

•Når du arbejder med en lille plads, du behøver at gøre brug af alle tilgængelige plads. Hængende plante kan blive suspenderet fra tagskægget, grene og terrasse rækværk. Selv vægplads kan bruges til at hænge specialdesignet plantageejer poser, der er nyttige for blomstrende planter samt frugtbærende planter såsom jordbær.

•Du kan gøre din hængende haver i Babylon, både attraktive og funktionelle ved at kombinere farverige blomstrende planter med grøntsager og frugter. Typen af frugt, som du kan producere afhænger den region du bor i. Varmere klimaer tilbyder mulighed for at dyrke et væld af tropiske frugter, der køler regioner ikke ville tillade. I områder med en kortere vækstsæson, kan et smukt og produktive garden stadig dyrkes.

•Fruiting planter, der klarer sig godt i containere omfatter tomater, agurker, peberfrugter, bønner, ærter og jordbær. Alle disse planter kan dyrkes i standard hængende plante, dyrke poser eller hovedet plantageejere.

Kartofler kan også dyrkes i store containere som washtubs eller halv-tønder. Ærter og bønner kan dyrkes i en hængende plantageejer og hængt op, således at de trail langs en væg eller arbor.

•Upside-down plantageejere kan være let lavet fra 5-gallon spande eller almindelige ampler. Simpelthen lave et hul i bunden af beholderen og Indsæt anlægget med rødderne opad og planten hængende ned. Planter dyrket hovedet har mange fordele. De er sikkert fra kravlende haven skadedyr og behøver ikke at være sat op.

Hvis hang i øjenhøjde, er frugten let at nå. Du behøver ikke meget plads til at vokse en stor og produktive køkkenhave.

•Den Babylons hængende haver kan have været en af de første haver at indarbejde menneskeskabte strukturer og kunstig vanding metoder. Gennem århundreder, har mange kulturer vedtaget disse fremgangsmåder for at skabe smukke og produktive haver. Ved hjælp af nogle af disse metoder, kan du også re oprette de hængende haver i Babylon i din egen udendørs rum.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com