Sådan Control streng alger

September 1

Streng alger, også kendt som Dam udskud, tæppe alger og Dam moss, er en fintrådede alger flyder på overfladen af damme. Det obligationer med andre fintrådede alger til at oprette strenge og lime grøn måtter, der kan tage over dammen overflader. Det kan også vokse i dammen vandfald, lavvandede streams, på siderne af dammene med de mest sollys og på klipper. Byg halm er den bedste måde at holde denne slags alger fra invaderende din Dam som det frigiver et kemikalie, der styrer væksten af alger. Det virker som en forebyggende metode for sådanne alger; det vil ikke være effektiv på eksisterende alger. Eksisterende alger kan behandles manuelt og ved at holde pH niveau af din Dam under kontrol.

Instruktioner

Streng algerne forebyggelse

•Brug et bundt af Byg halm for hver tusind gallon af vand i din dam. Byg halm er ugiftigt og ikke vil skade fisk eller andre planteliv. Sprede baller fra hinanden og placere dem i løg sække eller nylonstrømper.

•Anchor sække i din Dam med store klipper. Gøre dette ved at binde en snor der forbinder sæk og anker. Da Byg forbruger ilt i din Dam placere sække nedenunder eller i nærheden af enhver springvand eller vandfald, hvor vandet bevæger sig ofte. Dette vil holde ilt omkring halm og hjælper med at sprede de kemikalier Byg halm skaber da det nedbrydes.

•Kontrollér sikker sækkene flyde i de øverste 3 fødder Dam vand så de får den mest sollys. Byg halm vil kontrollere algerne for omkring 4-6 måneder, hvorefter de skal udskiftes. Effekter forekommer i 2 uger hvis Dam vand er 70 grader eller over og kan tage op til 2 måneder, hvis vand er 50 grader eller under.

At fjerne eksisterende streng alger

•Kontrollér pH balance i din dam. Streng algerne kan trives i vand med en høj pH balance, så balancen skal sænkes til 7,0 til 8,0 til at kontrollere væksten af alger.

•Sæt en Toiletbørste med gaffatape til en tynd plast eller metal pole.

•Brug børste at afvikle string alger op og omkring penslen. Dette er mest effektiv, når der beskæftiger sig med mindre damme eller små mængder af alger. Manuelt fjerne streng alger fjernes også de næringsstoffer, der forårsagede algerne til at begynde med.

Tips & advarsler

  • Det bedste tidspunkt at sætte Byg halm i din dam er tidlige forår. Dette vil give det en chance for at bryde og forhindre alger, før ting begynder at dukke op. Vent ikke, indtil alle halm er blevet brudt ned for at erstatte den. Overlappende nye strå med gamle halm betyder nye halm vil allerede være bryde når det er tid til at fjerne gamle halm.
  • Hvis du beslutter at bruge anti-alger kemikalier i forbindelse med halmen Sørg for, at vil disse kemikalier ikke skade din fisk, andre vandplanter eller du.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com