Naturlige måder at rense en ildelugtende afløb

September 1

Naturlige måder at rense en ildelugtende afløb

Afløb kanal snavs, madrester og skrald sammen med dit spildevand, så det ikke bør komme som nogen overraskelse at de lejlighedsvis udsende ubehagelige lugte. Akkumulerede partikler kan blive fanget i rørene under afløbet og begynde at nedbryde, forårsager lugt at stige ud af vasken eller balje. Du kan løse et ildelugtende afløb problem ved hjælp af helt naturlige løsninger.

Fjern eventuelle træsko

Afløb lugt kan indikere en træsko. Når indsamlede madrester eller snavs blive indgivet i afløbet, rest udgivelser nogle temmelig giftige lugter som partiklerne fortsætter med at nedbryde og rådne. Fjern dækslet til afløb (for et brusebad afløb, skal du muligvis en skruetrækker) og forsøge at unclog afløb ved hjælp af et stempel. Hvis det ikke virker, kan du prøve at bruge en hånd slange til at løsne og skylle resten.

Bagepulver og eddike

Bagepulver og eddike, to naturlige forbindelser almindelige i de fleste hjem, fjerne genstridige træsko og også dræbe den dvælende restkoncentrationer, der kan forårsage lugte i din vask eller brusebad afløb. Når du blander ingredienserne sammen, oprette disse forbindelser en kemisk reaktion, der hjælper med at neutralisere selv vanskelige svampe som skimmel og meldug, skyldige bag mange afløb lugt på grund af rigelig tilstedeværelsen af fugt og næringsstoffer. Hæld 1/2 kop bagepulver i afløbet, og derefter 1/2 kop eddike, i denne rækkefølge. Vent cirka 30 minutter, så hæld en fuld kedel varmt vand i afløbet til at skylle ud resterne.

Citronsaft

Citronsyre i citronsaft, en naturlig deodorizer, kan dræbe stædig meldug og stinkende affald rester i en vask eller brusebad afløb. For lys lugte, hæld en kop citronsaft i afløbet; ikke skylles. Hvis andre desodorisering metoder ikke fuldt neutralisere lugt, kan du følge op ved at tilføje en kop citronsaft til afløbet.

Forebyggelse

Du kan forhindre lugt akkumulering af rødmen dine rør om en gang om ugen. Placer en prop i afløbet og fylde hver håndvask og badekar. Så slip proppen og tillade den kraftige strøm af vand løbe hurtigt gennem rørene. Den tunge flow af vand bør vaskes ud akkumuleret materiale.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com