Hvordan kan jeg dyrke sukkerrør i Florida?

October 22

Hvordan kan jeg dyrke sukkerrør i Florida?

Rørsukker er en tropisk græs native til Asien med høje segmenterede stilke, der ligner bambus. Tre sorter af sukkerrør er vokset for at tygge, sukker krystaller og sirup produktion, med sorten tygge er mest almindelige for baggård vokser og forbrug. Florida, USDA hårdførhed zoner 9 og 10 er velegnet til dyrkning af sukkerrør. Plante frø Stokke købt fra en velrenommeret forhandler i midten af September, og give dem de rigtige niveauer af fugt temperatur, jord næringsstoffer og lys.

Instruktioner

•Vælg en placering for plantning frø stokke, der får fuld sol i mindst otte timer dagligt. Undgå halvskygge af bygninger og hegn, der langt vil bremse sukkerrør vækst. Hvis du har brug at maksimere haverum, interplant det med vin grøntsager som squash og agurk.

•Cultivate jord til dybden af 12 inches før plantning sukkerrør som dens rod ordning vil være omfattende og dybe. Jorden skal være rig på næringsstoffer og veldrænet; oversvømmelse eller samle vand vil forårsage frø Stokke til at rådne hurtigt. Ændre lerjord med lige dele tørv, sand og organisk kompost at forbedre dræning og yde passende kvælstof. Hvis din jord er ler, kan det være bedst at plante sukkerrør i et højbed af disse materialer, omkranset af betonblok eller ugiftige træ tømmer til at indeholde jorden.

•Hold frø Stokke kølig og fugtig, indtil du kan plante dem, ikke mere end to uger efter køb. Hver frø sukkerrør skal have fem eller seks voksende knopper eller noder. Skåret længere stykker i 2 - 3-fods længder, hvis nødvendigt. Grave en grøft, 5 til 7 inches dyb med en haven hoe afstand mellem rækkerne 4 til 10 fod fra hinanden.

•Indstil frø Stokke på langs i rækkerne. Hvert spanskrør bør overlapper i midten af næste sukkerrør til at skabe fælles vækst for længden af rækken. Dækker Stokke med 2 til 4 inches af snavs og klappe det ned fast med dine hænder. Vand generøst efter plantning, og holde jorden ensartet fugtig indtil skud dukke op i omkring tre uger.

•Fortsæt vandes en gang om ugen og dyrke hver anden uge for at give en omfattende rødder system til at vokse frit i løs, veldrænet jord. Fortvivl ikke hvis sukkerrør skud dræbes af lejlighedsvis vinter frost i Florida. Rødderne underground vil vokse stærkere og Stokke vil resprout. Befrugte hver to måneder med en hastighed af et pund af gødning pr. 10 fødder af rækken. Befrugte ikke efter midten af juli, eller sukkerindhold i stilke vil falde.

•Harvest Stokke helst i November. Skære stænglerne tæt på jorden med sakse eller en skarp kniv. Lop off den grønne stilk, holde sukker-koncentreret nederste sektion. Skær dette afsnit i små stykker for at tygge eller squeeze for sirup.

•Replant Stokke fra scratch hvert femte år, når sukkerproduktionen begynder at falde. Nogle sorter skal udskiftes hurtigere.

Tips & advarsler

  • Plante sukkerrør som en høj haven grænse, hvor det kan tilbyde et læhegn for andre beplantninger.
  • Ikke plante sukkerrør langs fortove eller indkørsler, fordi det har en tendens til flop over som det vokser til at modne højde. Det har også skarp blade, der kan ridse forbipasserende.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com