Hvordan til at designe et kabinet for opskrift bøger

September 2

At skabe smart opbevaring opskrift bøger og kogebøger kræver planlægning og tanke. Mange mennesker ønsker at gemme deres kogebøger i køkkenet, men har ikke plads i deres kabinetter. Den rette storage til dit køkken vil afhænge af din opskrift bog indsamling, din plads og hvordan du bruger din kogebøger. Design en fritstående eller indbygget skab til opskrift bøger, der virker i dit køkken, holde dine kogebøger, let tilgængelig, pæn og organiseret.

Instruktioner

•Indstil hvor du ønsker at gemme dine kogebøger. Vælg en placering i nærheden af køkken for nem adgang. Vurdere, hvor meget plads du har brug for opskrift bog opbevaring og hvor meget plads der er tilgængelig for en kogebog kabinet. Beslutte, om du ønsker en hylde, et sæt af hylder, en kogebog kabinet eller om du kan redesign nuværende kabinet plads til at oprette et kabinet for opskrift bøger.

•Measure den tilgængelige plads til et skab til opskrift bøger. Kopier dette ind på millimeterpapir, arbejdet til målestoksforhold.

•Look på din kogebog indsamling. Bemærk størrelsen af dine bøger. Design din kogebog kabinet til at passe kogebøger du ejer og bruger, hvad enten de er små eller store. Give plads til magasin opbevaring og opskrift bokse, hvis nødvendigt.

•Sketch ud af din opskrift bog kabinet design. Tillade både åbne og lukkede opbevaring, hvis du har en stor kogebog indsamling eller foretrækker at vise kun et par kogebøger ad gangen.

•Visit din lokale hjem forbedring center, discountbutik eller møbler butik. Se efter emner, der opfylder dine behov, eller planlægger at skræddersy din kogebog kabinet. Vælg et skab til opskrift bøger, der matcher stilen i dit køkken. Vælg en ren simpel bogreol for en moderne rum eller en vintage land skab for hyggeligere udseende.

Tips & advarsler

  • Sørg for at give plads til vækst i din kogebog indsamling.
  • Tilføje koordineret opskrift kasser og magazine indehavere til at holde din kogebog opbevaring pænt og ryddeligt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com