De bedste vegetabilske fødevarer for min have

October 23

De bedste vegetabilske fødevarer for min have

Haveplanter kræver kuldioxid, lys og næringsstoffer til udvikling og planters rodvækst. Befrugtning er en vigtig del af haveplante sundhedspleje. Naturlig, organisk gødning er et miljøvenligt alternativ til dyre kunstgødning. Organisk gødning er langsom frigivelse gødning, der levere kvælstof, kalium, fosfor, magnesium, calcium og svovl til jorden.

Økologisk kompost

Genbruge køkkenaffald ved at starte en haven kompostbunke. Du kan starte en kommerciel kompost bin eller blot en bunke organisk materiale i et hjørne af haven. Tilføj grøntsager skræller, frugt rinds, æggeskaller, kaffegrums, teposer, strimlet papir og pap. Haven udklip, blade, halm, ubehandlet savsmuld, træflis og strimlet avis kan tilføjes. Vend kompostbunke månedligt i varmt vejr. Vand godt. Kompost er klar til brug når det har fuldt nedbrydes--præsenterer som smuldrende og mørk med et stærkt, "jordfarver" lugt. Tilføje generøse mængder for at have jord og dyrke godt. Sammensat af helt organiske materialer, tilføjer kompost nyttige mikroorganismer og vitale næringsstoffer til havejord.

Planteæder gødning

Godt alderen Planteæder gylle (får, ko, ged, lama, hest) er et glimrende ændringsforslag til havejord. Rig på mineraler og næringsstoffer kræves for plantevækst, alderen gylle kan være drysses rundt i bunden af haveplanter månedligt. Vand godt. En gavnlig tonic kan gøres ved at placere en shovelful på gødning i en 5-gallon spand. Tilføje 1 cup melasse og et par håndfulde af blade eller græs udklip. Fyld spanden med vand og dække med et tætsluttende låg. Placer spanden i en solrig plet og lad det alene for seks til otte uger. Si væsken og opbevares i en lukket beholder. Hvis du vil bruge, Bland 1 del gødning te med 6 dele vand. Brug i en sprinkler kan eller blandingen kan sprayes på haveplanter. Anvende faste stoffer tilbage efter dræning te, omkring bunden af planter. Selv om husdyrgødning er ildelugtende, er det en af de bedste økologiske vegetabilske fødevarer tilgængelig.

Fisk Emulsion

Fisk emulsion eller fisk gødning er et naturligt afledt organisk gødning, der fremmer planternes vækst. Økologisk kommercielle fisk emulsion eller måltid er tilgængelig for køb fra hjemmet og haven centre eller du kan lave din egen. At lave din egen fisk gødning, placere 5 lbs. fisk indvolde og scraps i en 5-gallon spand. Dæk med vand. Tilsæt 1/2 kop af melasse. Dække spand med tætsluttende låg og sted et sted i fuld sol. Lad blandingen alder og gære i seks til otte uger. Fortyndes blandingen med 8 dele vand. Brug i en vandkande og vand rundt i bunden af haveplanter.

Ormen støbegods

Start en worm bin eller købe orm støbegods online eller fra planten planteskoler eller hjem og haven butikker. Naturlige og økologiske, orm støbning er rige på kvælstof og mineraler kræves til udvikling af anlægget. Orme rejst i husholdningernes placeringer hjælpe genbruge køkkenaffald. De trives på kaffegrums, vegetabilsk skræl og vandmelon skorper. Drys orm støbegods rundt i bunden af haven planter og vand dybt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com