Er skyllemiddel tilstoppe afløb?

September 3

Er skyllemiddel tilstoppe afløb?

Blødgøringsmidler kan komme i form af et ark, som er placeret i enhedens tørretumbler og aktiveres af varme eller i form af væske føjet til vaskemaskinen før du starter en vask. Blødgøringsmidler i flydende form, fortyndes i vand bruges til at vaske tøj og er en effektiv måde at opbløde dem, men flydende skyllemiddel kan også blokere dit vandafløb.

Hvordan skyllemiddel træsko afløb

Flydende stof indeholder kemikalier, der ikke opløses fuldstændigt i vand. Disse stoffer kan producere en slimet stof over tid, som kan ophobes og forvandle til et depositum stort nok til fuldt eller delvis blokere en vandafløb, vanskeliggør brugen af din vaskemaskine. For at genvinde fuld udnyttelse af vandafløb, skal du opløse og fjerne tilstoppe.

Opløse træsko i en tilgængelig afløb

Hvis du kan få adgang til vandafløb, kan du opløse tilstoppe ved at droppe 3 seltzer tabletter i afløbet og straks hælde en kop eddike ned i afløbet. Efter at tillade løsning at sætte et par minutter, kan du hælde i en kop varmt vand. Seltzer og eddike opløsning bør opløses stof skyllemiddel deponering nok for varmt vand til at løsne det og gør det muligt at passere igennem røret.

Opløse træsko uden afløb adgang

Hvis afløbet er ikke tilgængelig, kan du hælde 1/2 kop bagepulver i tomme vaskemaskine tromlen umiddelbart efterfulgt af hælde 1/2 kop eddike i tromlen. Luk vaskemaskine dør, skifte indstillingen til den hotteste cyklus og tillade vaskemaskine til at køre. Vand, blandet med løsningen, vil løbe igennem vandrør og bør opløses stof skyllemiddel tilstoppe.

Vedligeholdelse

Du kan forhindre fremtidige stof skyllemiddel træsko opstår ved hjælp af borox på månedsbasis. Kombiner 2 kopper varmt vand med 2 kopper borax i en vandtæt måling container. Hæld opløsningen i tromlen af din vaskemaskine eller direkte ned i vandet afløbet, hvis det er tilgængeligt. Kontrollere borax produktmærke for specifikke programinstruktioner. Denne månedlige procedure hjælper opløse alle små struktur skyllemiddel indbetalinger, før de får mulighed for at akkumulere og blokere afløbet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com