Hvordan at lappe en revne i en støbejern stegepande

September 3

I fortiden blev støbejern en fast bestanddel i de fleste køkkener. Nogle foodies og håbefulde gourmet-kokke foretrækker madlavning overflade til enhver anden form for materiale. Selvom støbejern er særdeles robust, kan det knække. Normalt finder når en støbejern stegepande revner, det vej ind i papirkurven. Dog kan du lappe en revne i din støbejern stegepande med en enkel proces.

Instruktioner

•Soak støbejern stegepande i varmt vand og en flydende nedtrapning greaser i 15 til 20 minutter at rense den. Skrub ud nogen madrester med ståluld pad eller rørte børste. Tør grundigt med rene klude.

•Sand området krakket i støbejern stegepande til at fjerne enhver skrællede maling og ru overflade for cold-weld epoxy til at overholde. Tør med en fugtig klud efter slibning, så tør med en ren klud.

•Applicer en generøs mængde af cold-weld epoxy til knæk på støbejern stegepande med en plast spartel. Skrabe væk overskydende epoxy, som du anvender det med en spartel. Klemme stegepande i en tabel vice at forsegle knæk. Lad tørre i 24 timer, eller så længe anbefalet af fabrikanten.

•Sand væk eventuelle overskud epoxy efter hærdning i 24 timer. Ren støbejern stegepande i varmt, sæbevand vand. Lad det luft tørre.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com