Hvordan man dyrker Macintosh æbler fra frø

September 4

Selv om alle kommercielt vokset æbletræer er vokset ved podning med grundstammer, er det muligt at dyrke æbletræer fra frø. Hvis du ønsker at dyrke en Macintosh apple tree fra frø, simpelt hen uddrag frø fra en store-købte Macintosh apple. Husk på, dog, at træet vil du vokse fra disse frø ikke vil nødvendigvis bære frugt der er identisk med den originale apple, fordi de fleste store-købte æbler er hybrider af en slags. Alligevel er vokser Macintosh æbletræer fra frø nem og svarer til voksende nogen andre frugttræ fra frø.

Instruktioner

•Tag frø fra kernen af Macintosh apple. Skyl frøene til at fjerne enhver sukkerarter. Sprede frøene på et stykke køkkenrulle til at tørre.

•Spread 2 inches af god dræning, all-purpose potning mix i bunden af et frø bakke. Indsæt Macintosh apple frø 1 tomme dyb i potning mix afstand dem omkring 3 inches fra hinanden. Dække frø med en anden ½ tomme potning mix.

•Kapacitet til at fugte det pottemuld blandes grundigt. Placer låget på frø bakke, indtil frøene spirer og begynder at spire, og derefter fjerne låget. Sæt bakke i lyse, indirekte sollys.

•Transplant planter i enkelte 6-tommer plantageejer gryder når de er omkring 2 inches høj og har to eller tre niveauer af blade. Transplantation kun de stærkeste planter.

•Kapacitet Macintosh apple tree planter mindst en gang om ugen til at holde den potning medium fugtig. Holde de unge træer i lyse, indirekte sollys og slå gryder én gang hver uge, så træerne vil vokse lige.

•Når din unge æble træer en gang om måneden i løbet af vækstsæsonen med en flydende gødning. Følg anvisningerne på etiketten for gødning dosering. Transplantation dine Macintosh æbletræer udendørs i efteråret, når de har vokset sig stor nok, omkring 3 til 4 fod høje.

•Dig plantning huller for hvert træ, der er dobbelt størrelse af planter Potter i et sted, der modtager fuld sollys. Ændre den fordrevne snavs med nogle organisk kompost (en del kompost til fire dele jorden). Placer æbletræ Macintosh ind i hullet og opfyldning med kompost og jorden. Vand træet grundigt i blød jord til rødderne.

Tips & advarsler

  • Efter omplantning din Macintosh æbletræer udendørs, skal du fodre dem når hvert forår og sommer med en kommerciel gødning foretaget af frugttræer. Følg dosering anvisningerne på etiketten.
  • Forvent ikke din Macintosh apple træer til at producere frugt, indtil de er mindst 5 eller 6 år gammel.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com