Sådan oprettes skrivbar vægdekorationer

September 5

Sådan oprettes skrivbar vægdekorationer

Der er produkter nye på markedet, der tillader dig at skrive, farve eller tegne direkte på dine vægge. Du kan administrere din families kalender og indkøbsliste på køkken væggen; Lad din preschooler farve i hendes egen malebog tapet i legerummet; eller holde styr på projekter med en tør-slette kontor væg. Hvis du er på udkig efter noget mindre permanent, er der tør-slette decals og kunst kalkmalerier, der tillægger vægge uden at ændre eller ødelægge dem.. Her findes nogle få af skrivbare vægdekorationer.

Instruktioner

•Brug tavle maling. Male en lille firkant eller en hele væggen og bruge det som en almindelig tavle. Dette er især populære i køkkener og virker fint på en pantry dør. Se ressourcer for tips om at tilpasse farverne på tavle maling og Sådan opretter du en familiens kalender.

•Stick op tør-slette decals. Disse er hovedsageligt tør-slette bestyrelser i sjove figurer. De har en selvklæbende underlag som en mærkat, men skrælle væggen uden at skade malingen eller papir nedenunder. De kommer i et stort udvalg af farver og former og er relativt billig.

Hæng en sletbare vægmaleri. Dette er som en tør-slette decal, men allerede indeholder vægmaleri billeder, ligesom fairytale scener. Disse er særdeles holdbare--selv Sharpies slette fra dem. Disse er en fantasifuld værktøj for børn, der kan skrive sig selv og andre tegn i en historie. (Se ressourcer til detailhandlere).

•Brug tør-slette maling. Dette er et nyt produkt, der ruller på væggen som maling, men gør overfladen kompatibel med tør-slette markører. Det går på klar, så det ikke føje en hvid firkant til din væg. Disse stigende popularitet i corporate mødelokaler og Universitet klasseværelser, men de vil også arbejde godt i et hjem kontor, studio eller legerum.

•Installer farve-i tapet. Denne tapet leveres med sort-hvide design indtegnet. Det er ligesom en kæmpe malebog for dine vægge. Du kan bruge markører, farveblyanter, farvede blyanter eller maling til at udfylde designene selv med din egen brugerdefinerede farvevalg, eller installere det i et barns værelse og lade hendes fantasi løbe vild.

•Brug scrubbable maling på væggene. Dette er en meget varigt indendørs housepaint, der kan modstå regelmæssige skrubbe. Det er ikke designet til at tage tunge skrubbe, som permanent markører eller maling, men oliekridt og vandbaseret maling kommer ud det fint. Dette er en god mulighed for et barns værelse.

Hæng en standardkalenderen, tør-slette bord eller tapet pad i nærheden af dit skrivebord eller i din familie meddelelse center for en mindre dramatisk og mere reversible effekt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com