Sådan fjernes mug fra vægge & træ

September 5

Træ er porøst og derfor udgør en ideel grobund for skimmelsvamp. Da porøse materialer fælde fugt i lange perioder, har svampesporer rigelig tid til at hvile på overfladen og spire. Andre typer af vægge, såsom gips, tilbyder lignende betingelser, men hvis du angreb af skimmelsvamp hurtigt, du kan fjerne problemet. Ordentligt fjerne sporerne, skal du angribe ved at nægte dem deres ideelle avl betingelser samtidig også desinfektion.

Instruktioner

•Tør området med varme. Medmindre dine vægge er massivt stål, består de sandsynligvis af et porøst materiale, som gips, træ eller sten. Som et resultat, vil du ikke effektivt tørre væggen medmindre du bruger en kilde til varme, som kan trænge ind under overfladen. For at de fugter din væg eller træ armatur, drej på en radiator eller en bærbar affugter eller forhøje luft omløb af peger high-powered fans på væg og åbne døre og vinduer til fremme luft flow.

•Tør tapet grundigt hvis formen problemet opstår på papir. Til at rense skimmel og meldug fra tapet, skal du bruge intet stærkere end mild sæbevand, ifølge University of Minnesota forlængelse. Bland 1 eller 2 dråber opvaskemiddel rengøringsmiddel i en kop vand og dup mugne området med en fugtig svamp.

•Rengør flisebelagte vægge og malede vægge ved hjælp af 1/2 til 1 kop af klor blegemiddel blandet med 1 gallon af vand. Spray opløsning på væggen fra en sprayflaske. Vente 15 minutter for desinfektion, derefter skylles blegemiddel med vand fra en sprayflaske eller en fugtig svamp. Brug kun lys spritzes eller anvendelser af vand til at minimere din brug af fugt.

•Applicer en mild alkali til træ vægge og inventar. University of Missouri udvidelse anbefaler at vælge et stof som trinatriumphosphat eller vask soda, som begge kan du finde i janitorial levering butikker og nogle hjem forbedring butikker. Bland 8 til 10 tbsp. med en gallon af vand og anvende ved hjælp af en svamp eller spray flaske. Skyl med rent vand efter 15 minutter.

•Tør din væg eller andre træets overflade en anden gang ved hjælp af en af metoderne beskrevet i trin 1, og derefter vakuum armaturet ved hjælp af en tynd slange eller håndholdt støvsuger til at fjerne sporerne. Sørg for at vaske det vakuum filter udendørs eller bortskaffe posen straks.

Tips & advarsler

  • Den indledende tørretid neutraliserer aktive sporer, og den anden tørring forhindrer sporerne spire igen.
  • Hvis meldug synes at komme fra inde i væggene, straks kontakte en skimmel fjernelse specialist. Dette kan indikere en mere alvorligt problem, der kræver invasive handling.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com