Mest produktive tomat sorter

September 5

Mest produktive tomat sorter

Tomater er frodige vining planter i hjemmet haver og trives i hele landet med den rigtige beplantninger. De vokser i hundredvis af sorter og kultivarer, med forskellige vækst vaner og frugt karakteristika. Alle tomat sorter slår i rigelige gentagne høstudbytter med tilstrækkelig omhu, og ikke med mangel på pleje. Vælg kultivarer baseret på dine personlige præferencer og fremme den bedste produktivitet med passende pleje.

Sorter

Tomat sorter vokser store til små, rød, gul, orange, pink eller hvid frugt med en vifte af varianter. Vælg tidlige sorter som tidlige kaskade, Quick Pick, tidlig pige og Sub Arctic masser for tidligste loebetid. Disse planter vokser til frugtbærende alder i 45-60 dage og fortsætte produktionen indtil første frost. Den længere sæson betyder mere produktion før frost ankommer.

Sæson og temperatur

Tomater er sarte planter og har brug for varme, frostfrit starter for bedste vækst. Start frø eller stiklinger, efter at jorden tør i foråret. Tomater opnå deres bedste sæsoner og vækst med 60-65 grader Fahrenheit starter.

Websted og plads

Give tilstrækkelig plads til tomat planter og solskin for bedste vækst og frugtproduktion. Planterne har brug for solen i seks til otte timer hver dag, hurtig site dræning og luft cirkulation, med 24-26 inches af plads i rækken. De vil ikke blomstre eller bære frugt uden tilstrækkelig solskin. Plant flere planter til bedst mulige bestøvning og frugt høst.

Jord og ernæring

Tomater er tørstige og sultne, og har brug for rige, smuldrende og fugtig jord at vokse og bære deres frugt. Plante dem i blandinger af organisk kompost og naturlige jord for bedste vækst, og give dem starter gødning ved plantning for bedste rodnet. Tilføje kompost hver måned for at opretholde ernæring i jorden og give planterne de ressourcer, de har brug for fortsatte frugtproduktion.

Vedligeholdelse

Tomat frugt er 95 procent vand og kan ikke udvikle sig på tørstige planter. Give tomater 2 inches af vand hver uge og brug økologisk barkflis på jorden for at holde den varm og fugtig. Stavsledere tomaterne op med et gitter system, vegetabilske bure eller stakes at give mulighed for bedste sol og luft eksponering. Tillad tomater at modnes på vinstokkene men høste haven hver dag; hyppige høst tilskynder reblooming og ekstra frugt vækst for bedre produktion.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com