Planter, der vokser Under kamfer træer

September 5

Planter, der vokser Under kamfer træer

Træet kamfer (Cinnamomum camphora) når højder til 70 fod og har en tyk baldakin, der skaber delvis til fuld skygge på jorden nedenunder. Denne hurtigt voksende, stedsegrønne træ har skarpt duftende løv og producerer dyreliv-tiltrække sorte bær. Kamfer træerne er hårdføre i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 9 til 11. På grund af deres lavvandede rødder og tæt baldakin vokser kun skygge-tolerant jordbundsdække let under et Campher træ, ifølge University of Florida IFAS forlængelse.

For lerjord

Lerjord tendens til at have dårlig dræning. Tæppe Læbeløs (Ajuga reptans) tåler delvis til fuld skygge og vokser i sandet, veldrænet til lerjord. Denne evergreen er hårdfør i zoner 3 til 9 og vokser fra 3 til 4 inches høj. Tæppe Jagthorn danner en tæt mat af skinnende blade og blomstrer med lilla til blå blomster i foråret.

Den vandrende jøde (Zebrina pendula) spredes hurtigt og vokser fra 6 til 12 inches høj. Denne evergreen har lilla, rød og grøn broget løv og producerer pink blomster hele året. Vandrende Jøde er hårdfør i zonerne 9 til 11 og foretrækker skygge og en række jorder, fra alkaliske til våd, ler eller sand.

For sure jord

Jordbund med en pH-værdi under 7,0 er sure. Engelsk vedbend (Hedera helix) foretrækker fuld til delvis skygge og frugtbar, sure jord. Denne evergreen er en klatring vin men vokser godt, endda aggressivt, som et bunddække. Det er hårdfør i zoner fra 5 til 9 og leveres i en bred vifte af sorter.

Partridgeberry (Mitchella repens) vokser fra 1 til 2 fod høje, foretrækker tætte skygge og vokser bedst i fugtige, sure jordbund. Partridgeberry producerer røde drupes og har skinnende, mørke, stedsegrønne blade. Det er hårdfør i zonerne 9 til 11.

For veldrænet jord

Veldrænet jord holde ikke at overskydende fugt. Coontie (Zamia integrifolia) vokser fra 1 til 3 fod høj og vokser bedst i tætte skygge. Denne evergreen er hårdfør i zoner 8-11 og tåler tørke, salt og veldrænet jord. Coontie har palm-lignende blade, der spreder sig mod 5 fod bred.

Mondo græs (Ophiopogon japonicus) er hårdfør i zonerne 7 til 11. Det gror godt i fuld skygge og rig, veldrænet jord. Mondo græs producerer lilla blomster i sommer og har tykke, tætte, stedsegrønne blade. Mondo græs vokser fra 6 til 12 inches høj.

Jord-tolerante arter

Nogle kan tilpasses arter tolerere en vifte af jord. Guldnælde (Lamium Guldnælde) foretrækker halvskygge og er hårdfør i zoner 4 til 9. Denne evergreen vokser hurtigt i en spredning, vin-lignende form og blomstrer med gule blomster i slutningen af foråret. Bladene er aromatisk.

Japansk euonymous (Euonymus fortunei) er hårdfør i zoner fra 5 til 9 og tolererer shady websteder med en vifte af jord. Denne vin-lignende bunddække blomstrer med små, grønne blomster efterfulgt af pink fall frugter. En evergreen, den japanske Benved har mørke-grøn til sølv blade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com