Let at installere hjørnehylde

February 17

Corner hylder er en unik og kreativ måde at vise din nips, stearinlys, planter eller andre varer. Installere en hjørnehylde behøver ikke at være dyrt og du kan bygge en i mindre end en time. Når du opdager, hvor nemt det er at bygge en hjørnehylde, kan du bygge mere end én.

Materialer

Købe en 6-mund-lange, 1-tommer 2-tommer bestyrelsen for afstivning, og et stykke 2-fods af 3-foden del af lamineret eg eller fyrretræ board. Dine reoler behøver ikke være over 1/4 af en tomme tyk. Du kan finde afisolerede dele af træ på din lokale hjem remodeling center. Du kan også købe en 4 af 8 fod ark af træ til dine reoler i tilfælde af at du ønsker at bygge mere end én hylde.

Hylde understøtter

Brug en gering sav til at skære en 45-graders vinkel på den ene ende af din 1-tommer 2-tommer Board. Foranstaltning 16 inches fra den afskårne ende, og bruger en håndsav eller sæt din elektriske geringssav ved 0 grader til at skære bestyrelsen 16 inches i længden. Følg disse trin for at skære en anden sektion nøjagtig den samme som først.

Installere understøtter

Bestemmer højden af din hylde og installere din hylde understøtter. Den 45-graders vinkel cut din støtte bestyrelser vil gå ind i hjørnet af din væg. Ved at skære den 45-graders vinkel, vil din støtte bestyrelser passe sammen i hjørnet som din baseboard. Sørg for, at både brædder er samme højde og at de er niveau. Brug 2 1/2 tommer træ skruer til at sikre din opbakning boards til væggen. Kan du bore huller gennem opbakning boards lidt tyndere end din skruer at holde fra at opdele opbakning boards.

Hylde

Skær din hylde bestyrelsen præcis 16 inches firkantet. Du skal kun gøre 2 snit med en rundsav. Foranstaltning fra den udvendige kant af din hylde bord op 16 inches og markere den med en blyant. Måle på tværs af board 16 inches fra din første mark; Brug en lige kant til at forbinde de 2 mærker. Måle på tværs i bunden af hylde bestyrelsen 16 inches og markeres. Brug en lige kant til at mærke med det andet mærke, som du har foretaget. Brug din rundsav til at skære hylden.

Installere hylde

Læg hylden på tandbøjle bestyrelser og bruge 1 1/2 tommer træ skruer til at sikre hylde på plads. Din skruer vil blive indsat gennem toppen af bestyrelsen i tandbøjle bestyrelser.

Tips

Din hylde kan primet og malet på plads. Hvis du vil plette din hylde, kan du overveje farvning alle hylde dele før du installerer dem til at holde fra farvning dine vægge.

Du vil have en stud i hvert hjørne og bør have en stud hver 16 inches på tværs af væggen. Du kan bruge en stud finder for at være helt sikker på du kender placeringen af de ydre studs til at sikre din tandbøjle boards til. Dette vil tillade dig at justere størrelsen på din hylde.

Du skal bruge væg ankre, hvis du ønsker et mindre hylde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com