Om rengøring mursten

September 5

Rengøring mursten kan være så simpelt som afskylning det, eller det kan være en hel produktion. Du skal have en vandslange og dyse, beskyttelsesbriller, gummihandsker, husholdningsbrug blegemiddel og en plastik spand til at rense nogle pletter. Andre kræver en Shurclean eller saltsyre løsning, en syre børste med et langt håndtag, plast mat, gamle boks eller tæppe square, og særlig genstridige pletter kan kræve en højtryksrenser. Sørg for at læse retninger af alle rengøringsmidler omhyggeligt for at sikre sikkerheden af dine mursten overflader samt din sikkerhed.

Identifikation

Mursten kan være snavset eller misfarvet af forskellige årsager. Rengøring mursten, der er plettet af alger, vil meldug eller skimmelsvamp kræve forskellige rengøringsløsninger end rust pletter eller mørtel og cement mærker. Alger, mug og skimmelsvampe forlade grønlig, sort eller hvid plettede udseende, der undertiden har en hævet færdig. Rust er varemærket samme orange-farvet som det er på metal finish. Mørtel eller cement mærker vil være den samme farve som injektionsmørtel eller cement fundet i et fortov. Når rengøring mursten med noget, bruge goggles handsker og sikkerhed til din beskyttelse. Ikke klart ren mursten med noget, men vand i direkte sollys, eller når der er nogen vind, der kunne blæse giftige løsninger rundt. Altid arbejde fra toppen af muren ned at forhindre, at rengøre områder i bunden at få dirtied som du rense toppen. Når rengøring et stort område, arbejde på en sektion ad gangen. Sørg for når rengøring med mere end vand, mursten stadig er god og våd hele tiden.

Forebyggelse/løsning

Ren off mug og skimmel med blegemiddel. Blande en blegemiddel og vand løsning. Gøre dette eller med alle døre og vinduer åbne, da dette kan skabe dampe. Hvis pletter er små, bruge handsker og en lille krat pensel. Bruge en cirkulær bevægelse og krat med masser af løsningen. Lad løsningen sidde i et stykke tid og gøre noget af arbejdet for dig. For en stor del, hæld blegemiddel og vand i en pumpe sprøjte som den art der anvendes i havearbejde. Suge ned overflade med almindeligt vand fra slangen. Få det godt og våd. Startende fra toppen af muren, spray den blegemiddel og vand løsning--igen, iblødsætning det helt. Lad blegemiddel vandet på væggen i flere minutter, men lad det ikke få tørret ud. Efter fem minutter eller deromkring, skal du bruge slangen med en sprøjte dyse på det på en lille testområde for at se hvis løsningen har renset det. Spray nær bunden så det rene vand ikke fortyndes resten af mursten, hvis det ikke har været på der længe nok. Hvis denne metode giver ingen resultater, prøve at bruge lige blegemiddel og en syre børste med et langt håndtag, som du kan købe hjem forbedring butikker. Holde Murstenen, god og våd. Tillader ikke blegemiddelopløsning eller lige blegemiddel til tørre på mursten eller det kunne forårsage misfarvning.

Forebyggelse/løsning

For rust eller mørtel pletter, bliver du nødt til at bruge et produkt, der er syre baseret såsom Shurclean, som du kan købe i hjemmet forbedring og isenkræmmere. Du kan også bruge saltsyre, men løsningen er lettere. Brug en blanding af en fjerdedel syre eller Shurclean til tre fjerdedele vand i en plastik spand. Sørg for, at spanden er kun fyldt omkring halvvejs, da denne løsning vil misfarve noget det rører. For at være på den sikre side, sætte spanden på en gummimåtte eller inde i en boks til at fange nogen små drypper. Blød mursten ned godt med en slange. Anvende syre med en syre pensel og husk at bruge handsker til at beskytte dine hænder. Skrub godt og lad den syre sidde i ca 15 minutter. Test et lille plaster på bunden af mursten ved at skylle det godt med din slange og spray dyse. Hvis det er ren, skyl den hel væg virkelig godt. du bliver nødt til at stå der og skyl væggen for en god mens--måske 15-20 minutter. Det er vigtigt, at du får alle syren ud eller det vil spise på din mursten og mørtel.

Forebyggelse/løsning

Hvis de ovennævnte løsninger ikke arbejde eller de ikke er noget, du er i stand til at gøre, kan du prøve at leje en effekt spændeskive. Kraft af vandet nogle gange gør en bedre-- og sikrere--job end selv de syre løsninger kan. Bare sørg for at stille spørgsmål om sprøjten du skal bruge. De er ikke alle det samme. Generelt er det bedst at holde trykket mellem 1000 og 1200 psi. Bruge en fan dyse i stedet for en lokalisere spray for lettere dækning og mindre chance for at skade. Teste et lille område for at se, hvis skaden opstår. Husk, at jo ældre mursten er, jo mere sandsynligt er det at blive beskadiget af vandtryk. Find ud af, hvordan tæt på mursten du skal stå, hvor håndtaget opererer og eventuelle forholdsregler eller sikkerhedsfunktioner du bør vide om. Ikke nogensinde lade børn lege med disse tryk skiver, da de kan forårsage alvorlige kvæstelser til folk, hvis de er sprøjtet med dem. Vær forsigtig også ikke at forlade højtryksrenseren på ét sted for længe da det kan efterlade etch mærker. Holde den i gang hele tiden, du bruger den.

Overvejelser

Hvis du får mursten ren bør du sandsynligvis forsegle det for at undgå nogensinde at skulle gøre det igen. Få en silikonefuge eller en siloxan fugemasse på ethvert hjem forbedring eller hardware butik. Følg anvisningerne nøje, og du vil have en smuk beskyttende belægning på din mursten, der vil forhindre det i at blive plettet igen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com