Sådan finder du afbrudt varmekanaler

September 6

Kanalsystem bærer varm luft fra en central ovnen overalt i et hus. Temperaturen variationer, manglende varme i nogle værelser og høj varmeregning kan indikere kanalen problemer. Kanalerne kan blive slået løs fra værelse ventilationskanaler; kom fra hinanden i sømmene forbinder sektioner; eller være beskadiget af hus flytning eller tunge vægte.

Instruktioner

•Undersøg kanalsystem. Hvis du kan se kanalsystem i en kælder eller kvist, kigge efter tegn på frakobling f.eks et søm eller fleksibel rørledning, der kom løs. Nogen hul, lækage eller adskillelse i en rørledning skal repareres. Det er muligt, at en kanal blev aldrig tilsluttet korrekt i første omgang.

•Kontrollér varme registre rum for rum. Bemærke forskelle i stuetemperatur. Hold øje med variationer i varme flow--hvis et værelse har stærke output fra ventilen og det næste rum har ringe eller ingen output, kan der være en ventilationskanal problem.

•Test luftstrøm. Kalde en professionel for at teste den kanal output. En blæser gælder pres for at kanalsystemet. Trykket kan maales ved udluftning åbninger og andre steder at finde afbrudte kanaler eller blokeringer. En boligejer kan prøve selv ved at justere termostaten for at skabe et flow af luft fra ovnen. Enhver ventil, der ikke har dispensere varm luft har en afbrudt kanalen. Find en licenseret opvarmning entreprenør til at foretage reparationer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com