Sådan Beskær en Berberis Bush

September 6

Sådan Beskær en Berberis Bush

Berberis eller Berberis arter af planter som de kaldes almindeligvis blomstring og frugtsætning buske indfødte til Asien. De trives i skyggefulde skov indstillinger og rige, fugtig jord. De betragtes af nogle for at være invasive som deres fremtrædende pigge kan gøre forvaltningen udfordrende. Hyppig beskæring er ikke nødvendig, medmindre hensigten er at opretholde busken betydeligt mindre end dens naturlige højde eller spredes.

Instruktioner

•Fjern alle beskadigede, syge, knækkede eller døende grene i hele vækstsæsonen at forebygge sygdom problemer og holde busken ryddeligt. Klippe den beskadigede gren til den base, hvor det opfylder den overordnede gren eller til kronen af anlægget, alt efter hvilken resulterer i et mere naturligt look.

•Prune berberis buske for form og størrelse i begyndelsen af sommeren umiddelbart efter blomstrende har aftaget for at bevare den næste års blomstring og frugtsætning cyklus. Skære med long-håndteres Beskæresave eller Sakse til at etablere den ønskede højde og spredning af busk. Fjerne op til 1/3 af plante massen i et aar af beskæring til at reducere stress og truslen om chok. Fjerne alle udklip, placere dem i en heavy-duty Papirkurv taske eller papirkurven; pigge vil gøre bære væk stiklinger i dine hænder eller arme vanskeligt.

•Rejuvenate i midten af en berberis busk efter behov når kernen bliver tynd, de centrale grene mister løv eller blive brune. Gennemføre en hård beskæring, fjernelse af op til 1/3 af gamle eller underpræsterende grene i midten af planten ned til kronen. Dette er sandsynligvis kun nødvendig, når busken er beskadiget eller hver tre til fem år, hvis overhovedet.

Tips & advarsler

  • Altid bære tunge haven handsker og en langærmet skjorte eller jakke når du arbejder i eller omkring Berberis som pigge er lange og meget skarpe.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com