Er sorte muld Safe?

September 6

Sorte muld er en af de tre vigtigste typer af dækningsmateriale bruges i landskaber sammen med klar, hvid eller hvid på sort. I betragtning af at ud af de tre valgmuligheder, sorte muld er bruges mest, som citeret af Donald Maynard, George Hochmuth og James Knott i Knotts håndbog for vegetabilske avlere, kan det antages, at sorte muld er et sikkert valg. Sorte muld har mange fordele.

Ukrudtsbekæmpelse

Sorte muld blokerer synligt lys fra plantning område, som holder ukrudtsfrø fra spire under dækslet. Hvis herbicider eller jord fumigeringsmidler anvendes i jorden, øges effektiviteten af kemikalierne, som barkflis forebygger kemikalier i at flygte.

Jordens opvarmning

Brug af sorte muld bidrager til at bevare varmen i jorden, stigende temperatur omkring 5 grader F. i 2-tommer dyb jorden ved at absorbere solen varme og overføre den til jorden. Hvis du vil oprette den mest varmende effekt, lægge sort muld meget tæt og stramt til jorden.

Bekæmpelse af skadegørere

Også ved hjælp af sort muld bliver en form for skadedyrsbekæmpelse kontrolstrategi, da det afskrækker befolkning kravlende skadedyr og sowbugs skyldes mangel på luft og højere temperatur. Leafminers er stærkt reduceret under sorte muld, som de er afskåret fra komme ud af jorden eller vende tilbage til jorden til forpupper.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com