Sådan Fix en tilstoppede bruser og Toilet

September 6

Sådan Fix en tilstoppede bruser og Toilet

VVS træsko kan være en virkelig hovedpine, stoppe dig ved hjælp af dit badeværelse og endda forårsager vand eller spildevand til overløb ind i dit hjem. Oversvømmet spildevands- og vandsektoren fra dine VVS system kan forårsage betydelige skader på dit hjem og endda føre til potentielle sundhedsproblemer på grund af mug, skimmel og forurening. Når både dit brusebad og dit toilet tilstopning, er der en god chance for, at du har et problem inden for rørene på dit hjem.

Instruktioner

•Boil en stor gryde med vand. Hæld halvdelen af det ned på toilettet og halvdelen ned i brusebad afløbet. Styrte både afløb kraftigt i cirka fem minutter, eller indtil tilstoppe kommer løs og vand afløb. Dette er mest effektiv, når gjort af to mennesker samtidig, med én person arbejder på toilettet og den anden på brusebad drain.

•Manuever et afløb snegl, ellers kendt som en VVS slange ned hver afløb, som instrueret af sneglens specifikke instruktioner, og fortsætte med at skubbe det igennem i VVS-rør, indtil det møder modstand fra en træsko og stopper. Hook træsko med udgangen af sneglen og uddrag det fra VVS-systemet.

Kortindgangsdør en blikkenslager og har ham vurdere dine VVS system for mere alvorlige årsager til dine clog, hvis din egen indsats for at fjerne det ikke lykkes. Brudt rør, svigtende septiktanke og rødderne vokser gennem din VVS linjer kan forårsage de samme symptomer som en træsko, men vil tage ekspertise til at identificere og reparere korrekt.

Tips & advarsler

  • Der er et bredt sortiment af tilstoppe fjernelse af kemiske produkter tilgængelige for køb, der kan være i stand til at fjerne dine træsko. Dog skal du sørge for at typen af kemiske du bruger er sikkert for din type af rør (PVC, metal osv) og dit kloaksystem. Nogle produkter er ikke sikkert for septiktanke eller kan ikke bruges på specifikke rør uden at risikere skader, der kan være dyrt at reparere.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com